سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بیزنس اینسایدر: چین بیشتر شرکت‌ها را در سرتاسر جهان خریداری می کند

بیزنس اینسایدر در گزارشی نوشت: با کُند شدن رشد اقتصاد چین، بنگاه‌های چینی برای دسترسی به فناوری‌های نو به دنبال خرید شرکت‌های بیگانه هستند.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از بیزنس اینسایدر: شرکتهای چینی با شتابی بی سابقه سرگرم خرید شرکتهای بیگانه بوده و به گمان بسیار، امسال این روند پی گرفته خواهد شد.

از آغاز سال 2016 تا امروز، شرکت جنرال الکتریک بخش لوازم خانگی خود را به شرکت هایر در کویینگدائو فروخته است. شرکت چینی زوملیون پیشنهادی به شرکت سازنده تجهیزات بالابر سنگین، ترکس، داده و شرکت املاک و سرمایه گذاری دالیان وندا اعلام کرده قصد دارد سهام عمده ای را از شرکت لجندری انترتینمنت در هالیوود خریداری کند.

روز جمعه، یک گروه سرمایه‌گذاری چینی اعلام کرد می خواهد سازمان بورس شیکاگو را بخرد. و سپس نوبت به قرارداد رکورد‌شکن چمچینا برای خرید گروه حشره کش ها و غلات سوییسی، سینژنتا، می رسد که 48 میلیون دلار ارزش گذاری شده است.

در این میان یک تفسیر این است که شرکت‌های چینی تنها گرسنه رشد کردن هستند چرا که اقتصاد آن کشور کند شده و آنها با خریدن دیگر شرکت‌ها خود را سیر خواهند کرد. ویکاس ست، رئیس بازارهای نوپدید در واحد بازارهای سرمایه و بانکداری سرمایه گذاری در «کردیت سوییس» می گوید: «شرکتهای چینی با کند شدن اقتصاد روز به روز بیشتر دنبال راه های تازه می گردند تا رشد خود را بیشتر کنند.» 

رشد اقتصاد چین در سال 2015 به کندترین تراز خود در 25 سال گذشته رسید.

نویسنده در دنباله گزارش خود آورده است: ولی در این میان، گفتگو بر سر چیزی بیش از رشد کردن است. ست می گوید: «برخی از انگیزه‌های برجسته برای خرید شرکتها در آن سوی مرزها، دسترسی به بازارها و برندها و فناوریها و توانمندیهای پژوهشی تازه است تا بتوان کالاها را در شبکه های توزیع خریدار در چین به فروش رساند.»

او افزود: «به گمان ما این آهنگ دست نخورده خواهد ماند؛ زیرا چین سرگرم دگرگونی بنیادین اقتصاد خود است.»

خریداران شامل بنگاه های دولتی و صندوق های بودجه کشوری و بنگاه های خصوصی و دیگر صندوق های سرمایه گذاری هستند.

در مورد قرارداد خرید بخش لوازم خانگی جنرال الکتریک، شرکت چینی هایر هم به بازار و هم به برند جنرال الکتریک دسترسی خواهد یافت. و چمچینا با خرید سینژنتا از فناوری و توانمندیهای تحقیق و توسعه آن شرکت بهره مند خواهد شد.

با نگاهی به حجم قراردادهای تازه، به نظر می رسد گویا دولت چین از این شور پیش آمده برای خرید بنگاه های خارجی پشتیبانی می کند. و این نشان می دهد در آینده این گونه اقدامات بیش از پیش گسترش خواهند یافت.

انتهای خبر/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.