به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان؛ از کرمان، بزقرمه یکی از غذاهای محلی کرمان است که زنان کرمانی در پخت آن تبحری خاص دارند البته این غذا در برخی مناطق استان به اسم کشک وا تهیه ی می شود.
البته این غذا برخلاف اسمش از گوشت بز تهیه نمی شود بلکه از گوشت گوسفند .نخود .سیب زمینی .کشک محلی .سیر .روغن.نعنا خشک تهیه می شود.
طرز تهیه این غذا به این صورت است:ابتدا گوشت را باروغن وپیاز فراوان سرخ میکنیم ومقداری زرد چوبه ونمک اضافه کرده وخوب تفت میدهیم بعد نخود را که از قبل خیس کرده وسیب زمینی های پوست شده وخرد شده را به آن اضافه می کنیم ومقداری اب ریخته وداخل زود پز به مدت 40 دقیقه می پزیم بعد انها راخوب کوبیده وکشک وکمی سیر داغ اضافه میکنیم.
این غذا مقوی ویکی از پر طرفدارترین غذاهای محلی کرمان است که در خوشمزگی همتا ندارد.
انتهای پیام/پ