سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شهرکرد؛

حجت الاسلام محمدعلی قلی زاده به خیل شهدای مدافع حرم پیوست

حجت الاسلام محمدعلی قلی زاده از مدافعان حرم مطهر حضرت زینب کبری (س)، در عملیات آزادسازی نبل و الزهراء در سوریه، به خیل شهداء پیوست.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد؛ مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران چهارمحال و بختیاری گفت: حجت الاسلام محمدعلی قلی زاده از مدافعان حرم مطهر حضرت زینب کبری (س)، در عملیات اخیر آزادسازی نبل و الزهراء در سوریه که بیش از چهار سال در محاصره تروریست‌های تکفیری بود، به درجه رفیع شهادت نائل گشت.

قدرت الله رئیسی افزود: حجت الاسلام محمد علی قلی زاده چهارمین شهید مدافع حرم استان چهارمحال و بختیاری است.

وی اضافه کرد: پیکر مطهر این شهید والامقام، از ساعت 8 صبح فردا یکشنبه 18 بهمن از محل سالن فرهنگی سپاه تا میدان امام شهر بروجن تشییع و در زادگاهش شهر نقنه در سه کیلومتری مرکز شهرستان بروجن به خاک سپرده می شود.

رئیسی با بیان اینکه پیکر شهید حجت الاسلام قلی زاده همراه 3 شهید همرزمش، امروز شنبه 17 بهمن در شهر قم تشییع و سپس برای خاکسپاری به شهر نقنه منتقل می شود گفت: آیین وداع با این شهید مدافع حرم نیز امشب بعد از نماز مغرب و عشاء در سالن فرهنگی سپاه بروجن برگزار خواهد شد.

گفتنی است؛ شهید مدافع حرم حجت الاسلام محمدعلی قلی زاده، مسئول نمایندگی ولی فقیه در یگان امنیتی سپاه استان قم بود.

انتهای پیام/ز

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۱
در انتظار بررسی: ۰
مهراب عاشوری
۱۱:۵۳ ۲۶ آبان ۱۳۹۶
خدار رحمتش کند ....بزرگ مردی از ایل بزرگ قشقایی بود .
ناشناس
۰۰:۱۰ ۲۵ بهمن ۱۳۹۴
واقعا مسول خوب و عالی بود .خدا با اولیا محشورش کند
ناشناس
۰۰:۱۰ ۲۵ بهمن ۱۳۹۴
واقعا مسول خوب و عالی بود .خدا با اولیا محشورش کند
ناشناس
۱۲:۳۳ ۱۹ بهمن ۱۳۹۴
وباز حماسه دیگر و باز هم دلیر مردی از ایل بزرگ قشقایی.............روحش شاد یادش گرامی
ناشناس
۱۷:۳۷ ۱۸ بهمن ۱۳۹۴
خدا ببامرزتش من با پسرش رفیق حسین قلی زاده
خدا بهشون صبر بده
ناشناس
۱۷:۳۶ ۱۸ بهمن ۱۳۹۴
خدا ببامرزتش من با پسرش رفیق حسین قلی زاده
خدا بهشون صبر بده
ناشناس
۱۷:۰۲ ۱۸ بهمن ۱۳۹۴
سلام.شهادت یک افتخار است.که فقط مختص مردان خداست.روحش شاد یادش گرامی.
ناشناس
۱۳:۴۶ ۱۸ بهمن ۱۳۹۴
روحش شاد
ناشناس
۱۹:۵۸ ۱۷ بهمن ۱۳۹۴
شهادت هنر مردان خداست،امام خمینی. سلام به روح پر فتوح امام وشهدا بالاخص شهدای مدافع حرم
ناشناس
۱۷:۴۳ ۱۷ بهمن ۱۳۹۴
روحشان شاد، یادشان گرامی و راهشان پر رهرو باد.
ناشناس
۱۳:۰۹ ۱۷ بهمن ۱۳۹۴
روحشان شادانشاالله با شهدای دشت کربلا محشور شوند.