به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، مدیر جهاد گشاورزی شهرستان کلاردشت با اعلام این خبر گفت: فاز اول این مرکز تولیدی با زیربنای 700 مترمربع و با 9 میلیارد ریال هزینه بخش خصوصی به بهره برداری رسید.
احمد قزوینی میزان برداشت قارچ ارگانیک در هر دوره را 14 تن و تولید سالانه آن را 70 تن بیان کرد و افزود: عملیات اجرایی فاز دوم نیز با زیر بنای 600 متر مربع و 6 میلیارد ریال اعتبار همزمان با فاز اول، آغاز شد.
وی گفت: برداشت این فاز برای هر دوره 12 تن و سالانه 60 تن پیش بینی شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کلاردشت گفت: یک واحد تولیدی قارچ خانگی نیز با 300 میلیون ریال هزینه و 5 تن تولید سالانه به بهره برداری رسید.
انتهای پیام/س