سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ساری؛

پرورش قارچ های ارگانیک در مازندران

بزرگترین مرکز تولید قارچ دکمه ای ارگانیک مازندران بهره برداری شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، مدیر جهادکشاورزی کلاردشت گفت: این مرکز تولیدی با زیربنای 700 مترمربع و با هزینه ای بالغ بر 9 میلیارد ریال توسط بخش خصوصی به بهره برداری رسید.

قزوینی افزود: میزان برداشت قارچ ارگانیک در هر دوره 14 تن و سالانه نیز 70 تن است.

به گفته وی؛ همزمان با افتتاح این طرح، عملیات اجرایی فاز دوم نیز با زیر بنای 600 متر مربع و با اعتباری بالغ بر 6 میلیارد ریال آغاز شد.

قزوینی افزود: میزان برداشت این فاز برای هر دوره 12 تن و سالانه 60 تن پیش بینی شده است.

وی از افتتاح یک واحد تولیدی قارچ خانگی در این شهرستان خبر داد و گفت: این واحد تولیدی با زیر بنای 55 مترمربع و با هزینه ای بالغ بر 300 میلیون ریال آماده بهره برداری شد.

به گفته وی، میزان برداشت هر دوره یک تن و تولید سالانه آن 5 تن است.

انتهای پیام/ب

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.