سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

قزوین؛

افراد مذهبی ۶۱ درصد کمتر به بیماری‌های روانی مبتلا می‌شوند

معاون علمی فرهنگستان علوم پزشکی گفت: با توجه به سلامت معنوی افراد در راستای ارتقاء سلامت بیماران، افراد مذهبی ۶۱ درصد کمتر به بیماری‌های روانی مبتلا می‌شوند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین؛ فریدون عزیزی اظهار کرد: افرادی که اعتقادات مذهبی دارند 61 درصد کمتر به بیماری‌های قلبی و عروقی مبتلا می‌شوند و فعالیت ایمنی بدن در افراد معنوی و مذهبی بیشتر است.

معاون علمی فرهنگستان علوم پزشکی کشور با اشاره به اینکه حدود 9 هزار مقاله علمی در زمینه سلامت معنوی وجود دارد، بیان کرد: در همین راستا باید تمام این مقالات علمی در ایران نیز بررسی و اجرا شود.

عزیزی با اشاره به تعریف سلامت معنوی در کشور، افزود: سلامت معنوی عبارت است از خودآگاهی، کسب تقوای الهی، پالایش روح از هر بدی و پلیدی، احساس خضوع نسبت به ربوبیت الهی، توکل، توسل، تسلیم و شکر در برابر او و درک معنا که به احساس آرامش، امید و هدفمندی زندگی در راستای تقرب به خدا منجر می‌شود.

وی با اشاره به اینکه هشتمین همایش سلامت معنوی در دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین برگزار شده است، عنوان کرد: در این همایش گذری بر تعاریف، مفاهیم و سیر تاریخی سلامت معنوی در جوامع مختلف می‌پردازیم.

معاون علمی فرهنگستان علوم پزشکی کشور با اشاره به اینکه سلامت معنوی یکی از چهار بعد اصلی انواع سلامت محسوب می‌شود، خاطرنشان کرد: سلامت جسمی، روانی، اجتماعی و روانی است که جامع‌ترین این ابعاد، سلامت معنوی است.

عزیزی تصریح کرد: سلامت معنوی می‌تواند در سطوح پیشگیری‌های ابتدایی، اولیه، ثانویه و ثالثیه بروز علائم خطر را در افراد کاهش دهد.

وی بیان کرد: تا امروز 444 مقاله ارتباط افسردگی، اضطراب و خودکشی با سلامت معنوی را بررسی کرده که در این مقالات ثابت شده 61 درصد این موارد با افرادی که سلامت معنوی دارند، ارتباط ندارد.

انتهای پیام/ب

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.