سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تشکیل کارگروه ویژه حمایت از فعالان قرآنی/ کتاب‌های قرآنی در نمایشگاه‌ها اجازه حضور ندارند

نائب رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار با مدیران مؤسسات قرآنی از تشکیل کارگروه ویژه حمایت از فعالان قرآنی خبر داد.

به گزارش خبرنگار حوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان حاضر در محل؛ نشست نقد و بررسی مسائل و مشکلات مؤسسات قرآنی در بودجه 95 با حضور فعالان این حوزه و نمایندگان مجلس شورای اسلامی صبح امروز چهاردهم بهمن در کمیسیون تلفیق خانه ملت برگزار شد.

در ابتدای این نشست حجت‌الاسلام علوی، یکی از مدیران مؤسسات قرآنی اظهار داشت: همه ما باید در درجه اول به قرآن ایمان داشته باشیم، کتاب خدا حبل‌الهی است که یک سر آن در دست خدا و سر دیگر آن در دست امت مسلمان است و ما از همه فعالان این حوزه می‌خواهیم که مخلصانه وارد این عرصه شوند و کار کنند.

وی اظهار داشت: متأسفانه این مؤسسات از توجه کمتری نسبت به سایر مؤسسات فعال دیگر در کشور برخوردارند و باید کوششی برای اجرا شدن طرح‌های قرآنی انجام شود تا در بودجه فرهنگی سال آینده باید سهم بیشتری برای مؤسسات قرآنی تخصیص پیدا کند.

این مدیر مؤسسه قرآنی ادامه داد: امروز شاهد آن هستیم که برخی از بودجه‌ها به نهادها یا مؤسساتی تعلق می‌گیرد که نه تنها در جهت اعتلای فرهنگ کشور حرکت نمی‌کنند بلکه مخرب و زیان‌آور نیز هستند.

حجت الاسلام علوی همچنین گریزی به برگزاری نمایشگاه‌های کتاب زد و بیان کرد: برخی از نمایشگاه‌های کتاب در کشور برگزار می‌شوند که کتاب‌های قرآنی در آن اجازه پخش ندارد در حالی که کتاب‌های ضد دینی و ضدانقلابی در آنجا به راحتی یافت می‌شود.



در ادامه بیستونی، مدیر موسسه قرآنی تفسیر جوان گفت: امروز در مجلس شورای اسلامی برای قرآن و مؤسسات قرآنی یک جایگاه ساختاری ویژه نیاز داریم تا به مشکلات این حوزه رسیدگی شود، در این سالها یک کارگروه قرآنی در مجلس تشکیل نشده است در حالی که برای موارد دیگری نظیر فوتبال، هنر و یا هر مسئله دیگری کارگروه وجود دارد.

وی ادامه داد: مسئولان فرهنگی بدانند مشکلات قرآنی بی‌نهایت نیست، ما 25 مشکل اصلی را شناسایی کرده‌ایم که در این سالها 6 مورد آن مرتفع شده است و با یک عزم و توجه جدی سایر موارد نیز برطرف خواهد شد.

بیستونی همچنین گریزی به وظایف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی زد و متذکر شد: این وزارتخانه متولی اصلی رسیدگی به این مؤسسات قرآنی است که وزیر محترم فرهنگ باید به این موضوع توجه خاص داشته باشد، این مسئله مهم را بدانیند که اگر برای ترویج رفتارهای قرآنی در جامعه هزینه نکنیم چندین برابر آن را باید برای برخورد با سوء رفتارها در جامعه هزینه کنیم.

مدیران مؤسسات قرآنی کشور همچنین در خصوص مسائلی مانند معافیت مالیاتی مؤسسات قرآنی، تخصیص بودجه قرآنی برای مراکز پرجمعیت از جمله پادگان‌ها،بیمه فعالان قرآنی، خرید ساختمان برای مؤسساتی که یک مکان مشخص برای انجام امور قرآنی ندارند، نبود یک بودجه مشخص برای هر مؤسسه قرآنی، اجرایی نشدن طرح تربیت 10 میلیون حافظ قرآن طبق منویات مقام معظم رهبری و تشکیل یک کارگروه مشخص برای پیگیری امور قرآنی به بحث و تبادل نظر پرداختند.


در ادامه این مراسم لاله افتخاری، رئیس فراکسیون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی پس از شنیدن حرف‌های فعالان حوزه قرآنی به عنوان جمع‌بندی مطالب اظهار داشت: باید به مناطق محروم و مکان‌هایی که دشمن در آن نفوذ می‌کند توجه ویژه ای داشت، اما بدانیم راز ماندگاری مؤسسات قرآنی و حسینیه‌ها در دهه‌های قبل مردمی بودن آن بوده و ما باید مردم را وارد عرصه قرآنی کنیم.

همچنین در این مراسم حجت الاسلام ابوترابی نائب رئیس مجلس در دقایقی کوتاه در میان فعالان قرآنی حضور یافت و از تشکیل کارگروه ویژه حمایت از فعالان قرآنی در مجلس شورای اسلامی خبر داد.





انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.