سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چرا اشتباه را تکرار می کنیم؟

حافظه افراد با پذیرفتن اشتباه و جبران آن رابطه مستقیمی دارد که در بیماران اسکیزوفرنی این تعادل برقرار نیست.

به گزارش خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، برخلاف تصور مردم اشتباهات بخشی از فرآیند یادگیری و کسب تجربه است و این اشتباهات همیشه به ما درس‌های بزرگی در زندگی می‌دهند و این یک مسئله‌ای مهم برای هر شخص است.

براساس محققان دانشگاه نیویورک، هنگامی افراد در تصمیم‌گیری خطا و اشتباهی می‌کنند به طور جدی سعی در درست کردن آن مسئله و جبران آن دارند و همچنین برای تحقق این امر تمام ذهن و فکر خود را درگیر آن مسئله می‌کنند.

تغییراتی که در مغز ما در زمان بروز اشتباه ایجاد می‌شود، یک آلارم خودکار به ما می‌دهد تا خطای صورت گرفته را جبران کنیم و ما را به سمت مشورت با دیگران برای انجام کار سوق می‌دهد و این کار سبب می‌شود تا ما از تکرار اشتباه جلوگیری کنیم.

بر این اساس، محققان پس از تجزیه و تحلیل انسان و میمون متوجه شدند که پس از گرفتن تصمیم‌های دشوار اگر کار خطایی از ما سر بزند PES مغز ما جلوی اشتباه دیگران را می‌گیرد. PES طول رشته عصبی است که در قسمت قشر آمیانه موجود است و با حواس حسی، رابطه‌ی مستقیمی دارد.

بیماران اسکیزوفرنی ADHD وقتی که خطایی می‌کنند به خاطر اختلال‌های نظارتی بر رفتارشان، نمی‌توانند اشتباه خود را جبران کنند.

فرآیندهای عصبی PES در طول زمان سعی در جبران تصمیم‌گیری‌های اشتباه دارد و درس گرفتن از اشتباهات همچنین رابطه مستقیمی با حافظ در افراد پیر و جوان دارد.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.