سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چشم‌رنگی‌ها اضطراب و افسردگی کمتری دارند

تحقیقات حاکی از آن است که چشم‌رنگی‌ها نسبت به افرادی که چشمانی تیره‌تر دارند، بیشتر اهل رقابت هستند و معمولا بیشتر ساز مخالف می‌زنند.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، محققان اخیرا رابطه‌ای بین رنگ چشمان افراد و نوع شخصیت و حتی میزان سلامتی عمومی بدن آن‌ها ‌را کشف کرده‌اند؛ دلیل اینکه رنگ چشمان، سلامتی و مشخصه‌های رفتاری را نشان می‌دهد وجود ژن‌هایی است که رنگ چشمان فرد را تعیین می‌کنند.

به گفته دانشمندان حدود 12 تا 13 ژن مختلف در شکل‌گیری رنگ چشم دخیل هستند و این ژن‌ها علاوه بر اینکه رنگ چشمان شما را تعیین می‌کنند، نقش‌های دیگری در عملکردهای قسمت‌های مختلف بدن شما ایفا می‌کنند و میزان سلامتی شما را نشان می‌دهند. به عنوان مثال، یکی از این ژن‌ها مربوط به کنترل بسیاری از پروتئین‌های موجود در بدن است، در حالی که ژنی دیگر با دردهای موجود در بدن ارتباط دارد.

پوست، مو و چشمان ما رنگ خود را از گروهی از رنگ‌دانه‌های طبیعی به نام ملانین می‌گیرند. میزان ملانین موجود در عنبیه مشخص می‌کند که رنگ چشم سبز، آبی یا قهوی است. افرادی که میزان ملانین آن‌ها در عنبیه‌شان زیاد است، چشمانشان قهوه‌ای است و افرادی که ملانین آن‌ها کمتر است رنگ چشمانشان سبز یا فندقی روشن می‌شود و در نهایت افرادی که هیچ ملانینی در عنبیه‌شان ندارند، رنگ چشمانشان آبی می‌شود.

چشم‌روشن‌ها اضطراب، افسردگی و افکار منفی کمتری دارند و دردهای فیزیکی کمتری را تجربه می‌کنند یا به بیان دیگر آستانه تحمل دردشان بالا است. علاوه بر این، افرادی که رنگ چشمانشان روشن‌تر است در بیشتر موارد بیشتر اهل رقابت هستند، آن‌ها نسبت به افرادی با چشمان تیره همدلی، دوستی، سخاوت و شفقت کمتری دارند. این در حالی است که افرادی که رنگ چشمانشان قهوه‌ای است قابل اعتماد‌تر هستند.

علاوه بر این، افرادی که چشمان آبی دارند، کمتر امکان دارد که به بیماری‌هایی همچون بیماری‌های پوستی و دیابت مبتلا شوند. چشم‌روشن‌ها بیشتر به نور خورشید حساس هستند و برای محافظت از خود در مقابل نور خورشید رنگدانه‌های کمتری دارند. به همین دلیل این افراد بیشتر در خطر ابتلا به بیماری مربوط به چشم و ملانوم هستند.البته افزایش سن، بیماری‌های متفاوت و ژن‌ها از عواملی هستند که سبب می‌شوند رنگ چشمان افراد در طول زندگی کمی تغییر کند.


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.