سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

یزد؛

افزایش 12 درصدی تولید فرآورده های پروتئینی در یزد

تولید فرآورده های پروتئینی دریزد 12درصد افزایش یافته است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازیزد؛  نادر سلیم معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد گفت: :میزان تولید فرآورده های پروتئینی استان نسبت به سال گذشته 12 درصد افزایش داشته است. این میزان تولید شامل 204 هزار تن تخم مرغ و 220 تن عسل است. 
 
سلیم افزود :علاوه بر تولیدات دامی، بیش از 457 هزارتن فراروردهای دامی خوراکی و غیر خوراکی شامل 300 تن پشم کرک ومو ، یکهزار و 920 تن آلایش خوراکی و 450 هزار تن آلایش غیرخوراکی شامل پوست و کود تولید شده است.

معاون امور دام جهادکشاورزی یزد بابیان اینکه این استان در زمینه صنعت طیور سرمایه گذاری بسیار حائز اهمیتی انجام داده است گفت : طی سه سال گذشته در بخش دامی ایجاد واحدهای کامل صنعتی و بهره وری بالا مجهز به سیستم مکانیزه تولید شده است.

.سلیم بابیان اینکه روزانه 540 تن شیرخام در استان یزد تولید می شود ادامه داد: از این میزان تولید شیر 200 تن آن به سایر استانهای همجوار صادر می شود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد گفت: بیش از 290 هزار تن انواع فرآورده های دام و طیور در این استان توسط کشاورزان و دامداران تا پایان سال جاری تولید می شود.


انتهای پیام/ی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.