وی افزود: ترویج اسلام اعتدالی و همزیستی مسالمتآمیز، شناسایی و بررسی نقد علمی اندیشههای تکفیری و افراطی، آگاهسازی و تبیین خطرات و مشکلات حاصل از تفکرات تکفیری و اقدامات خشن، تقویت اتحاد علمای اسلام علیه تفکرات تکفیری و افراطی، بررسی راههای برونرفت از بحران جریانهای تکفیری را از جمله اهداف این دبیرخانه است.
وی تصریح کرد: برگزاری 5 نشست علمی با حضور شخصیتهای علمی در جهان اسلام با حضور علمای برجسته اسلامی، بیان راهکارهای مقابله با جریانهای تکفیری و راههای برون رفت از آن، برگزاری 13 نشست علمی با موضوع شناسایی ریشههای جریانهای تکفیری و تولید بیش از 830 مقاله در جمهوری اسلامی و کشورهای خارجی از جمله این اقدامات است.
وی خاطرنشان کرد: ارتباط با بیش از یکهزار نفر از علمای جهان اسلام، ارتباط با نمادها و مراکز علمی فرهنگی بینالمللی، میزبانی و دیدار با شخصیتهای جهان اسلام، انجام سفرهای داخلی و خارجی و دیدار با شخصیت های برجسته علمی و سیاسی در عرصه بینالملل نیز از دیگر اقدامات دبیرخانه است.
وی عنوان کرد: امروز دبیرخانه کنگره خطر جریانهای تکفیری بهعنوان یکی از مهمترین مراکز علمی- تحقیقی در مقابله با جریانهای تکفیری آمادگی خود را برای همکاری با مراکز علمی پژوهشی جهان اسلام اعلام کرده و از مقابله علمی با این جریانها استقبال میکند.
انتهای پیام/س