به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛ محمود رضا نیازی گفت: اﻣروزه ﻟﺴﯿﺘبن یک اﻓزودﻧﯽ ارزﺷﻤند در ﻓناوری وتولید خوراک در ﺻﻨﺎﯾﻊ بوده و تعداد کاربردهای آن در ﺻﻨﺎﯾﻊ غذایی ﺑﺴﯿﺎر زﯾﺎد است
وی به کاربرد این ماده در امولسی فایر غذا، در کارخانه تولید مارگارین، مواد غذایی گیاهی و لبنیاتی که جایگزین شیر فرموله نوزادان می شود در پخت نان، در بهبود خمیر، حجم، همگن شدن و ماندگاری آن اشاره کرد.
نیازی با بیان اینکه لسیتین خوراکی به عنوان یک فراورده های استراتژیک در صنایع غذایی قبلا از طریق واردات، نیاز کشور تأمین می شده است افزود:امیدواریم اینگونه محصولات استراتژیک را بتوان با بستر مناسب جهت رفع وابستگی به واردات از سایر کشورها با استاندارد سازی محصولات تولید داخل، ایجاد کرد.
انتهای پیام/ت