دکتر وحید احمدی معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم در گفتوگو با خبرنگار
حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: برخی دستگاههای آزمایشگاهی خریداری شده نیاز به تعمیر دارند که برای تعمیر این تجهیزات، بودجه خاصی در نظر گرفته شده و از طرف دیگر در زمینه نظام ایمنی آزمایشگاهها نیز برنامه وسیعی تدوین شده است و در واقع یکی از اقدامات مهم وزارت علوم توسعه شبکه آزمایشگاههای علمی ایران است.
معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم بیان کرد: کمبود کارشناسان آزمایشگاهی مشکل خدمات آزمایشگاهی است و برای رفع این مشکل با همکاری دانشگاهها درصدد راهاندازی نظام پرورش و استخدام کارشناسان آزمایشگاهی هستیم. شبکه آزمایشگاههای علمی ایران مجموعهای از خدمات است که در آن، خدمات تعمیر، نگهداری و آموزش پرسنل پیشبینی شده است.
وی اظهار داشت: تاکنون حدود 50 آزمایشگاه مرکزی فعال شده که دانشگاهها هم همکاری خوبی در این داشتهاند، همچنین با مذاکرات انجام شده از سوی سازمان مدیریت و برنامهریزی ردیف اعتباراتی برای توسعه شبکه آزمایشگاهی در نظر گرفته شده است که امیدواریم این اعتبارات تخصیص یابد در سال جاری برای توسعه شبکه آزمایشگاهی 120 میلیارد تومان در نظر گرفته شده است که تاکنون این اعتبارات تحقق نشده است.
احمدی در پایان خاطرنشان کرد: به منظور ایجاد زمینهای برای ورود بخش خصوصی به عرصه آزمایشگاهها و خدمات آن برنامههایی را در دستور کار داریم و در این راستا اقدام به تجهیز آزمایشگاهای مرکزی کردیم و با تقویت و توسعه این شبکه درصدد هستیم علاوه بر افزایش بهرهوری تمام تجهیزات آزمایشگاهی اقدام به رفع نقص و ضعفهای موجود این حوزه کنیم.
انتهای پیام/