سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

8 نکته‌ای که در زمان شروع ورزش باید بدانید

دانستن نکات خاص قبل از شروع ورزش منظم می‌تواند به افراد کمک کند که دچار شک و تردید و نبود انگیزه به هنگام ورزش نشوند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بسیاری از افراد هنگامی که شروع به انجام ورزش می‌کنند سوال‌های زیادی برایشان پیش می‌آید و در انجام ورزش دچار شک و تردید می‌شوند. این قضیه به دلیل نداشتن تجربه است. افراد اگر ورزش را درست انجام ندهند دچار نگرانی می‌شوند. برای اینکه ورزش آسان‌تر انجام شود و راحتی افراد آمادگی جسمانی خود را افزایش دهند بهتر است نکاتی را در زمان شروع ورزش بدانند.
 
1- روزهایی هستند که شما واقعا نمی‌خواهید ورزش کنید:
 
به گزارش My Fitness pal، شما همیشه انگیزه برای ورزش نخواهید داشت. حتی افرادی که آمادگی جسمانی خوبی دارند نیز ممکن است این شرایط را پیدا کند. این مسئله بسیار طبیعی است. حتی در روزهایی که احساس می‌کنید نمی‌خواهید ورزش کنید، فعال باشید. انجام فعالیت کمتر بهتر از این است که هیچ کاری انجام ندهید.
 
2- اینکه هدف خود را از ورزش بدانید بسیار مهم است:
 
برای چه می‌خواهید ورزش کنید. آیا ورزش باعث افزایش اعتماد به نفس شما می‌شود؟ آیا ورزش به شما انرژی بیشتری می‌دهد؟  
یک هدف برای ورزش کردن خود پیدا کنید. بهتر است این هدف تاثیر گذاشتن روی دیگران یا داشتن اندامی جذاب‌تر نباشد. زیرا این دلایل پایدار نیستند. 
3- پیشرفت همیشه سیر خطی ندارد: 

اگر پیشرفت روندی خطی به سمت جلو داشت خوب بود اما متاسفانه همیشه این طور نیست. گاهی اوقات پیشرفت شما در ورزش سریع‌تر است و گاهی اوقات کندتر است. بهتر است که تسلیم نشوید. مطمئن باشید که دوباره پیشرفت خوبی خواهید داشت. اگر بیش از 4 هفته هیچ پیشرفتی نداشتید به فکر تغییر باشید. همیشه یک برنامه ورزشی را تکرار نکنید.  

4- استراحت بسیار مهم است:
 
گاهی اوقات ممکن است که پیشرفت‌ها بر ای شما جذاب باشند و شروع به ورزش شدید و بیش از حد بکنید. این کار باعث کاهش میزان پیشرفت شما و آسیب دیدگی می‌شود. استراحت کردن در برنامه ورزشی بسیار مهم است. 
5- هدف‌گذاری در کوتاه مدت بسیار مهم است: 

در مدت زمان‌های مشخص برای خود هدف‌های مختلف بگذارید. برای مثال یک ماه هدف شما افزایش قدرت و ماه دیگر افزایش انعطاف‌پذیری باشد. این کار باعث می‌شود که در ورزش شما تنوع ایجاد شود و خسته نشوید. همچنین این کار باعث کاهش احتمال آسیب دیدگی می‌شود.   
6- مقایسه هیچ گاه به شما کمک نمی‌کند: 

یکی از مسائلی که به شما ضربه می‌زند مقایسه کردن خودتان با دیگران است. مشخص است همیشه فردی که آمادگی جسمانی‌اش بهتر از شما باشد، وجود دارد. به این افراد توجه نکنید. بنابراین تنها نگران خود باشید. آیا بهتر از دیروزتان هستید؟ این سوال است که باید همیشه از خود بپرسید.   
7- درخواست کمک کنید:
 ترس از درخواست کمک نداشته باشید. از تجربه دیگران استفاده کنید. می‌توانید از مربیان، دوستان و نزدیکان حتی از افرادی که در دنیای مجازی حضور دارند درخواست کمک کنید. خجالت نکشید.   

8- از ورزش لذت ببرید و با آن تفریح کنید:

 بر روی تفریح کردن تمرکز کنید. اگر از ورزش لذت نبرید در بلند مدت آن را رها خواهید کرد. اگر کاری را دوست ندارید نباید آن را انجام دهید. کسی شما را مجبور نکرده است. هزاران راه برای افزایش آمادگی جسمانی وجود دارد، راهی را انتخاب کنید که آن را دوست دارید ورزش را انتخاب کنید که از درون به شما لذت بدهید. ورزشی که حس زنده بودن را در شما ایجاد کند.
 منبع:ایسنا
انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.