سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

قرصی که از سرطان فیلمبرداری می‌کند

محققان دانشگاه گلاسکو به منظور ارتقای تصاویر ارائه شده دوربین‌های بلعیدنی برای شناسایی سرطان‌های گلو و روده، یک قرص ویدیویی جدید طراحی کرده‌اند که قادر به انتشار نور فلورسنت است و به دانشمندان کمک می‌کند تا تحلیل بهتری از تصاویر بدست آمده ارائه کنند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، محققان دانشگاه گلاسکو به منظور ارتقای تصاویر ارائه شده دوربین‌های بلعیدنی برای شناسایی سرطان‌های گلو و روده، یک قرص ویدیویی جدید طراحی کرده‌اند که قادر به انتشار نور فلورسنت است و به دانشمندان کمک می‌کند تا تحلیل بهتری از تصاویر بدست آمده ارائه کنند.

سیستم‌های حسگر بسیار کوچک تعبیه شده درون قرصها که می‌توان آن‌ها را بلعید، چیز جدیدی نیست. تحقیقاتی در این زمینه در سال 2011 انجام شد و دستگاه مشابهی در سال 2014 توانست تائیدیه سازمان غذا و داروی آمریکا را دریافت کند.

اکنون تحقیقات محققان گلاسکو به بررسی امکان ارتقای این فناوری پرداخته و سیستمی تولید کرده‌اند که می‌تواند نور فلورسنت منتشر کند.

 
راه‌حلهای کنونی بر انتشار نور مرئی در داخل بدن بیمار تکیه دارند و پزشکان باید در زمان تحلیل مشاهداتشان از قضاوت خود بهره ببرند. محققان به منظور ارتقای توانایی‌های این روش از یک روش تصویربرداری تک پیکسلی نیمه رسانا استفاده کرده و فناوری نور فلورسنت را درون یک قرص کوچک جا کردند که می‌تواند تا 14 ساعت در سیستم گوارشی باقی بماند.

استفاده از نور فلورسنت تشخیص سرطان را بسیار ساده‌تر می‌کند زیرا می‌تواند بطور واضحی منابع غنی خونی را که از رشد تومور پشتیبانی می‌کنند،‌ تشخیص دهند. از این ویژگی همچنین می‌توان برای پیگیری پادتن‌های مرتبط با سرطان در سیستم‌های بیماران بهره برده و دقت تشخیص را بهبود بخشید.

آزمایشات اولیه، مثبت نشان داده‌اند و محققان تائید کرده‌اند که قرص بخوبی عمل می‌کند. محققان قصد دارند توسعه این فناوری را ادامه داده و ادغام فناوری‌های جدید را برای ارتقای بیشتر تاثیرگذاری دستگاه بررسی کنند.

این تحقیق در مجله Scientific Reports منتشر شده است. 
منبع: ایسنا
انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.