وی تصریح کرد: درجه های طلایی، نقره ای و برنزی هر شش ماه یکبار در تاریخ های 31 شهریور و 29 اسفندماه هر سال مورد پایش قرار می گیرند.
وی ارتقای کمی و کیفی نانوایی ها را یکی از اهداف مهم طرح جامع نان سالم دانست و بیان کرد: نانوایی های دولتی با رنگ های آبی و سفید و نانوایی های آزاد پز با رنگ های قرمز و سفید طراحی می شوند و در تابلوهای این واحدها درجه نانوایی ذکر شده است.
میرکل شرکت غله و امور بازرگانی گفت: نمره کیفی نان کرمان در سال های گذشته 69 بوده که اکنون به 76.6 رسیده است و تا رسیدن به نمره های ایده آل پنج نمره باید ارتقا یابیم.
انتهای پیام/ب