سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

گاوی که بدن سازی رفته + عکس

تا دهه ۶۰ میلادی نیاز به گوشت و شیر متعادل بود ولی پس از این زمان، نیاز به گوشت کم چرب و اصطلاحا مرغوب بیشتر شد

 به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  تا دهه ۶۰ میلادی نیاز به گوشت و شیر متعادل بود ولی پس از این زمان، نیاز به گوشت کم چرب و اصطلاحا مرغوب بیشتر شد؛ بنابراین دانشمندان ژنتیک همواره سعی داشته اند کیفیت و کمیت را متناسب با نیاز ها بالا ببرند که باید با قاطعیت گفت بلژیک توانسته در سال ۲۰۱۱ پیشتاز این صنعت شود .

 

لازم به ذکر است این گاو ها که به گاو های آبی شهرت یافته اند، وزنی بیش از یک تن و کمترین مقدار ممکن چربی را دارا می باشند.


منبع:شفاف
انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.