سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

گاوی که "بدن سازی" رفته + عکس

تا دهه ۶۰ میلادی نیاز به گوشت و شیر متعادل بود ولی پس از این زمان، نیاز به گوشت کم چرب و اصطلاحا مرغوب بیشتر شد بنابراین دانشمندان ژنتیک همواره سعی داشته اند کیفیت و کمیت را متناسب با نیاز ها بالا ببرند که باید با قاطعیت گفت بلژیک توانسته در سال ۲۰۱۱ پیشتاز این صنعت شود .

به گزارش  ‌گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان  ؛این گاو ها که به گاو های آبی شهرت یافته اند، وزنی بیش از یک تن و کمترین مقدار ممکن چربی را دارا می باشند.

منبع:شفاف

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۴:۰۸ ۲۶ دی ۱۳۹۴
این گاو از نژاد بلژین بلو هستش . وزنش تو ده ماهگی به یک تن میرسه و یک نژاده مثله هلشتاین و بلژیکی هستش