به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ سرهنگ "داود امجدي" گفت: در راستای اجرای طرح ایست و بازرسی مقطعی و کنترل خودروهای عبوری در گردنه "ایج استهبان" ماموران به یک دستگاه خودرو وانت "نیسان" که یک دستگاه خودرو "پراید" نیز آن را اسکورت می کرد مظنون و هر دو خودرو را متوقف کردند.
وي با بيان اينكه ماموران در بازرسي از خودرو نیسان تعداد 86 عدد باطری 100 و 200 آمپری خودرو به ارزش تقریبی250 ميليون ريال كشف كردند، افزود: این محموله که فاقد هر گونه مجوز گمرکی بود از شهرستان "زرین دشت" به مقصد شهرستان" نی ریز" بار گیری شده بود.
وی ادامه داد: ماموران پس از توقيف هر دو خودرو و تشكيل پرونده، رانندگان خودروها را جهت سير مراحل قانوني به مراجع قضايي معرفي كردند.
وی خاطر نشان کرد: قاچاقچیانی که با هدف سود جویی فردی و بدون توجه به منافع ملی اقدام به قاچاق کالا و ارز می کنند بدون شک شاهد برخورد قاطع پلیس خواهند بود.
انتهای پیام/س