وی گفت: صید این ماهی ها از سال 80 تاکنون 10 برابر شده است.
مدیر کل شیلات هرمزگان با اشاره به انحصار صید ساردین ماهیان کشور در استان هرمزگان افزود: 70 درصد صید استان در جزیره قشم انجام می شود.
محبی با اشاره به اهمیت توسعه صنایع تکمیلی و بسته بندی در استان گفت: 95 درصد ساردین ماهیان صید شده به پودر ماهی تبدیل و مقدار کمی از آنها فرآوری می شوند.
مدیر کل شیلات هرمزگان با بیان اولویت این نهاد در ترویج روش های نوین صید افزود: امروزه با استفاده از تکنولوژی های روز در صید ماهیان می توان به بهره وری حداکثری از ذخایر آبزی دست پیدا کرد و این صنعت را رونق بخشید.
انتهای پیام/ی