وی با اشاره به ایرادات برنامههای نوشته شده برای افزایش بهره وری قوه قضائیه، اظهار داشت: برای اجرای مدلهای افزایش بهره وری در قوه قضائیه هیچ الگویی تا کنون وجود نداشته و این موضوع در کشور ما تا کنون به صورت آزمون و خطا انجام شده است.
معاون راهبردی قوه قضائیه افزود: تا کنون موضوعات مربوط به افزایش بهره وری بیشتر در بخش تولید مطرح بوده و در حوزه موضوعات دیگر ورودی در این زمینه انجام نشده با این حال قوه قضائیه در این بخش جزء دستگاههای برتر و پیشتاز بوده است.
ذوالقدر با بیان اینکه نسخه چهارم افزایش بهره وری در قوه قضائیه در حال تکمیل است، تصریح کرد: ممکن است این نسخه اشکالاتی داشته باشد اما با توجه به روش نگارش آن قطعا ایرادات آن از قبل کمتر است.
وی در ارتباط با شاخصهای در نظر گرفتن پاداش برای کارمندان قوه قضائیه، بیان کرد: تنها افرادی در سیستم قضایی پاداش بهره وری را دریافت میکنند که عملکرد آنها بازدهی بیشتر از حد انتظار را داشته باشد.
معاون راهبردی قوه قضائیه افزود: یکی از شاخصهای میزان بهره وری قضات تعیین حکمهای آنها بوده که برای اهدای پاداش به آنها مد نظر قرار میگیرد.
ذوالقدر ضمن انتقاد از اینکه معاونین برنامه ریزی در استانها وظایف ابلاغ شده را جدی نگرفته و یا به بخشهای دیگر محول میکنند، تأکید کرد: وظایف معاونت برنامه ریزی در استانها متناظر با معاون راهبردی در مرکز بوده و معاونان باید در این حوزه ورود جدی داشته باشند.
معاون راهبردی قوه قضائیه با تأکید بر اینکه شورای قضایی استانها قصد دارد تمام رفتارهای افراد زیرمجموعه قوه قضائیه با هم هماهنگ شود، افزود: در این حوزه تجدید نظرهایی در آئین نامه انجام شده که باید به آن رسیدگی کرد.
وی بیان کرد: در حوزه تشکیلات اقدامات بسیاری انجام و پستهای سازمانی بازبینی شده که در این اقدام حدود 6000 عنوان سازمانی جدید در قوه قضائیه ایجاد شده است.
معاون راهبردی قوه قضائیه با بیان اینکه تقویت زیر ساختهای الکترونیک از مهمترین اقدامات برای بهبود وضعیت معاونتهای برنامه ریزی در استانها و ارتباط آنها با معاونت راهبردی در مرکز است، گفت: در این راستا سایت معاونت راهبردی در همین همایش رونمایی میشود.
انتهای پیام/پ