به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، از اهواز، مدیر آموزش وپرورش ناحیه یک بندرعباس گفت: این کار با هدف ارتقای سلامت و ارائه خدمات به صورت بهداشتی انجام شده است.
محمد قویدل از بازدید مستمر بوفه های فروش مواد غذایی مدارس در طول سال تحصیلی اشاره کرد و افزود: مدیران باید وضع موجود بوفه ها را درشرایط کاملا بهداشتی حفظ کرده و از فروش مواد غذایی منع شده توسط وزارت بهداشت از جمله پفک، چیپس،نوشابه،کالباس و سوسیس و غیره خودداری کنند.
وی گفت : عواقب مدیریت نادرست بوفه ها در مدارس متوجه مدیر آن مدرسه هست و مدیران در آگاه بخشی دانش آموزان در استفاده از مواد مغذی که بتواند نیازهای بدن را تأمین کند تلاش کنند.
کلیه مواد غذایی که در بوفه مدارس تهیه و عرضه می شوند می بایست از نظر سلامت و بهداشت آن کنترل گردیده و دارای مجوز بهداشتی، تاریخ تولید و انقضاء، آدرس و نام واحد تولیدی وغیره بوده و از مراکز معتبر تهیه و عرضه شوند.
برای آگاهی از آخرين اخبار و پيوستن به کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران جوان اينجا را کليک کنيد.
انتهای پیام/پ