کمیلی با اشاره به مراحل تولید این نوع کود ،افزود : در این روش کرمی به نام فوتیدا( کرم زباله خوار) با خوردن زباله و کمپوست ،کودی ارگانیگ، بدون عناصر سنگین، بو و میکروب تولید می کند که در نهایت موجب بهبود عناصر غذایی خاک می شود.
وی همچنین گفت :با استفاده از 10 تن کرم در سالن های تولید کود ورمی کمپوست تا پایان امسال میزان تولید این نوع کود به 2 هزار تن می رسد.
مدیر عامل مدیریت پسماند شهرداری اصفهان
جلوگیری از آلودگی محیط زیست ،افزایش پتانسیل مواد آلی ،حفظ منابع خاک و کیفیت
محصولات کشاورزی را از مزایای استفاده از کود ورمی کمپوست
برشمرد.
انتهای پیام/ب