دکتر محمدحسین عزیزی اعلام کرد:رویت خرده های سبوس در نان های صنعتی و تیره شدن نان در نان های سنتی ، دلیل بر وجود سبوس در آنها میباشد.
این متخصص به مردم هشدار داد: ،از خوردن نان هایی که خوب پخته نشده و یا خمیرند و قابلیت هضم دیررس را دارند ، پرهیز کنید زیرا بدن قادر به گوارش این نوع گونه نان ها نمیباشد.
وی در باره اینکه آیا سبوس هایی که به پشت نان بربری چسبیده است،ارزش غذایی دارد یا باید آنهارا از نان جدا کنیم گفت:این سبوس ها برای این است که خمیر به میز خمیرگیری نچسبد ولی با توجه به کمبود میزان سبوس در نان بربری،بهتر است این سبوس ها همراه نان مصرف شود.