سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اسفنانی؛

راهکارهایی برای فیلترنشدن تلگرام وجود دارد

فیلتر شدن تلگرام راهکار اساسی نیست چرا که بعد از آن باید به دنبال چاره برای جایگزین بعدی باشیم.

به گزارش خبرنگار اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ هر از چند گاهی خبرهایی از جلسه اعضای کارگروه تعیین محتوای مصادیق مجرمانه با عنوان فیلترینگ پیام رسان تلگرام شنیده می شود.  چند جلسه اخیر این کارگروه به بهانه های مختلف از جمله به حد نصاب نرسیدن اعضا لغو شده است. به نظر میرسد این برگزار نشدن جلسات به نوعی شانه خالی کردن از موضوعی باشد که هنوز راهکار اساسی برای آن نداریم و فیلتر شدن تلگرام را اولین و آخرین چاره می دانیم.


این کارگروه از 13 نفر تشکیل شده که اعضای آن عبارتند از:

دادستان کل کشور (رئیس کارگروه) ، رئیس یا نماینده سازمان صدا و سیما، وزیر یا نمایندهٔ وزیر اطلاعات، وزیر یا نمایندهٔ وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزیر یا نمایندهٔ وزیر دادگستری، وزیر یا نمایندهٔ وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، وزیر یا نمایندهٔ وزیر علوم تحقیقات و فناوری، وزیر یا نمایندهٔ وزیر آموزش و پرورش، فرمانده نیروی انتظامی، یک نفر خبره در فناوری اطلاعات و ارتباطات به انتخاب کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، یک نفر از نمایندگان عضو کمیسیون قضائی و حقوقی به انتخاب این کمیسیون به تائید مجلس شورای اسلامیرئیس سازمان تبلیغات اسلامی،نماینده دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی

محمد علی اسفنانی در گفتگو اختصاصی با باشگاه خبرنگاران راجع به برگزار نشدن جلسه امروز این کارگروه گفت: به لحاظ اینکه اعضای آن به حد نصاب نرسیده لغو شد چرا که روز برگزاری از چهارشنبه ها به دوشنبه ها تغییر کرده و اعضای مجلس در این روز در  گروه های تخصصی خود جلسه دارند و نمی توانند حضور داشته باشند. اعضای دولتی هم بنا به دلایل خود در این جلسه نتوانستند حضور پیدا کنند.


اسفنانی در مورد تصمیم نهایی این کارگروه  برای فیلتر شدن تلگرام ادامه داد: تصمیم نهایی درباره این موضوع را اکثریت اعضا با رأی خود میگیرند و بنا به صلاحدید و نتیجه این مسئله حل خواهد شد.

وی با اشاره به این موضوع که فیلترینگ نمیتواند یک راهکار اساسی باشد بیان کرد: فیلتر شدن تلگرام راهکار اساسی نیست چرا که بعد از آن باید به دنبال چاره برای جایگزین بعدی باشیم.

به جای فیلتر مثل همیشه بحث روی فرهنگ استفاده از این پیام رسان ها و حضور در فضای مجازی است. والدین ، معلمین، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، پلیس، سازمان صدا و سیما همه باید با همکاری این فرهنگ را در بین مردم نهادینه کنند.

اسفنانی تصریح کرد: این درست نیست که هر جای کار گیر کردیم و به مشکل برخوردیم صورت مسئله را پاک کنیم فیلترینگ تلگرام صورت مسئله را پاک کردن است. شاید از این موضوع نتیجه برعکس حاصل شود. ما باید فضاهای داخلی کشور را که امکاناتی مانند تلگرام دارتد تقویت کنیم، سواد رسانه ای مردم را در فضای مجازی افزایش دهیم و در نهایت سیستم پالایش داشته باشیم.


برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.



انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۴:۵۴ ۰۷ دی ۱۳۹۴
حاجی راجب به سیستم پالایشی که تو آخر خبر آوردی می شه بیشتر توضیح بدی یعنی چی ؟