سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عکس های رنگی کمیاب از آمریکا در صد سال قبل

اگرچه بیش از یک صد سال از عکاسی با دوربین برادران لومیر می‌گذرد اما همچنان عکس‌هایی که با «اتوکروم» گرفته شده جالب توجه است.

به گزارش گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در پی اختراع دوربین اتوکروم توسط برادران لومیر یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های عکاسی تاریخ نیز کلید خورد؛ بانکدار فرانسوی به نام «آلبرت کان» آنقدر مجذوب «اتوکروم» شد که شماری از بهترین عکاسان اروپا را مأمور کرد تا با این دوربین به نقاط مختلف جهان سفر کنند و از زندگی مردم ممالک دیگر عکاسی کنند.

این اقدام کان باعث شد گنجینه‌ای با ۷۰ هزار نگاتیو از زندگی مردم سراسر جهان از افریقا، آسیای میانه، آسیای شرقی و افریقا به وجود بیاید که اکنون هر یک سند تاریخی ارزشمندی از تاریخ و مردم‌شناسی جهان معاصر به شمار می‌رود. اختراع برادران لومیر ۲۰ سال توجه همه عکاسان جهان را به خود معطوف کرد و عکس‌های رنگی زیادی با آن عکاسی شد.

اکنون گرچه بیش از یک صد سال از عکاسی با دوربین برادران لومیر می‌گذرد اما همچنان عکس‌هایی که با «اتوکروم» گرفته شده جالب توجه است. در کنار عکاسانی که آلبرت کان استخدام کرده بود در نقاط مختلف جهان افراد بسیاری دوربین «اتوکروم» تهیه کردند و عکاسی رنگی را آغاز کردند.

در آن زمان عکاسانی از آمریکا نیز برای نخستین بار در این قاره با دوربین برادران لومیر عکاسی کردند. عکاسانی چون "چارلز مارتین”، "ادین ویشرد”و”کلیفون آدامز” اولین کسانی بودند که با خرید دوربین اتوکروم شروع به عکاسی کردند. عکس‌هایی که آنها از زندگی مردم امریکا، بومیان سرخ پوست و گاوچران‌های تگزاس بین سالهای ۱۹۱۰ تا ۱۹۲۵ گرفته اند مانند دیگر عکس‌های اتوکروم هنوز بعد از نزدیک به یک قرن رنگ‌های زنده و چشم نوازی دارند.

اولین گام جدی برای خلق عکس رنگی را بایست در تحقیقات یک فیزیکدان بریتانیایی به نام "جیمز مکسول” جستجو کرد. او در سال ۱۸۵۸ برای نخستین بار نشان داد که همه رنگ‌های طبیعت از سه رنگ آبی، سبز و قرمز تشکیل شده است. این کشف تا دهه‌ها مبنای تحقیقات بسیاری برای دانشمندانی بود که سودای عکس رنگی را در سر داشتند اما در سال ۱۹۰۴ بود که با شیشه‌های ” اتوکروم ” برادران لومیر این خیال به واقعیت بدل شد.

برادران لومیر مخترعان نام آشنایی که در سال ۱۸۹۵ نخستین دستگاه نمایش فیلم یعنی سینماتوگراف را به ثبت رسانده بودند با اختراع جدید خود انقلابی در عکاسی به وجود آورند. آن‌ها ۳ سال پس از اختراع دوربین اتوکروم سعی با آزمون و خطا عکاسی با آن را بهبود بخشیدند و نهایتاً در سال ۱۹۰۷ آن را عرضه کردند.

برادران لومیر برای این‌که دیگران را با تکنیک عکاسی رنگی آشنا کنند و این اختراع جدید را بر سر زبان‌ها بیاندازند، یک بسته آزمایشی حاوی صفحه‌های شیشه‌ای که با لایه نازک مخصوصی پوشانده شده بود، برای عکاسان در اروپا و آمریکا ارسال کردند تا طریقه کار با این دوربین جدید را آموزش دهند. اختراع برادران لومیر در آن زمان دنیای عکاسی را متحول کرد و برای دو دهه در بازار عکاسی جهان بی‌رقیب ماند.

در پی اختراع برادران لومیر یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های عکاسی تاریخ نیز کلید خورد؛ بانکدار فرانسوی به نام «آلبرت کان» آنقدر مجذوب «اتوکروم» شد که شماری از بهترین عکاسان اروپا را مأمور کرد تا با این دوربین به نقاط مختلف جهان سفر کنند و از زندگی مردم ممالک دیگر عکاسی کنند. این اقدام کان باعث شد گنجینه‌ای با ۷۰ هزار نگاتیو از زندگی مردم سراسر جهان از افریقا، آسیای میانه، آسیای شرقی و افریقا به وجود بیاید که اکنون هر یک سند تاریخی ارزشمندی از تاریخ و مردم‌شناسی جهان معاصر به شمار می‌رود.

اختراع برادران لومیر ۲۰ سال توجه همه عکاسان جهان را به خود معطوف کرد و عکس‌های رنگی زیادی با آن عکاسی شد.

اکنون گرچه بیش از یک‌ صد سال از عکاسی با دوربین برادران لومیر می‌گذرد اما همچنان عکس‌هایی که با «اتوکروم» گرفته شده جالب توجه است. در کنار عکاسانی که آلبرت کان استخدام کرده بود در نقاط مختلف جهان کسان بسیاری دوربین «اتوکروم» تهیه کردند و عکاسی رنگی را آغاز کردند. در آن زمان عکاسانی از امریکا نیز برای نخستین بار در این قاره با دوربین برادران لومیر عکاسی کردند. عکاسانی چون "چارلز مارتین”، "ادین ویشرد” و  ”کلیفون آدامز” اولین کسانی بودند که با خرید دوربین اتوکروم شروع به عکاسی کردند. عکس‌هایی که آنها از زندگی مردم امریکا، بومیان سرخ پوست و گاوچران‌ها تگزاس بین سالهای ۱۹۱۰ تا ۱۹۲۵ گرفته اند مانند دیگر عکس‌های اتوکروم هنوز بعد از نزدیک به یک قرن رنگ‌های زنده و چشم نوازی دارند.

برای نمایش عکس در سایز واقعی روی آن کلیک کنید.





برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جواناینجاکلیک کنید.


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۹
در انتظار بررسی: ۰
ماری
۱۸:۵۴ ۱۱ خرداد ۱۳۹۹
آخه توصدسال پیش برج به این بلندی کحابدد؟؟؟
ناشناس
۱۲:۰۵ ۱۳ دی ۱۳۹۴
آقا یکی به من بگه چطور ممکنه صد سال پیش برج به این بلندی ساخته باشن!؟؟؟؟
ردیف 3 عکس دوم از راست
ناشناس
۲۳:۱۵ ۱۲ دی ۱۳۹۴
افتخار مکنم که بگوییم مرگ بر آمریکا تا ابد.
ناشناس
۲۰:۰۰ ۱۲ دی ۱۳۹۴
خدایش قبول دارین هیچ کس به موضوع خبر دقت نکرده هرکی اومد فقط دوست داشتن یه چیزی بگن
ناشناس
۱۸:۵۶ ۱۲ دی ۱۳۹۴
مرگ بر امریکا
ناشناس
۱۵:۴۷ ۱۲ دی ۱۳۹۴
انصافا وضع زندگیشون تو 100 سال قبل از الان ما بهتره ! متمدن تر و با نظم تر و پیشرفته تر ! میدونم که کامنت منو نمیذارید ولی اگر طرفدار روشن بینی هستید بذارید .
ناشناس
۱۲:۵۸ ۱۲ دی ۱۳۹۴
زیبا و جالب
ناشناس
۱۱:۴۳ ۱۲ دی ۱۳۹۴
سلام،اون دوست عزیزی که میگن ۱۰۰سال پیش هم پیشرفته بودن توجه بفرماین که البته پیشرفت درآدم کشی (سرخپوستها)وتبعیض نژادی(کشتن سیاهپوستها)وحشی گری(کابویها) بنازم تمدن وپیشینه کشورم که سراسرافتخارو سرافرازی هست (شهیدان قبل انقلاب وجنگ تحمیلی که به ریاست همین کشوربه اصطلاح پیشرفته یعنی آمریکا)
ناشناس
۱۳:۲۰ ۱۲ دی ۱۳۹۴
عزیز منظورش از نظر اقتصادی بود !
بگرنه اون موقع اوج برده داری بوده .
ناشناس
۱۱:۴۲ ۱۲ دی ۱۳۹۴
در مقایسه با صد سال پیش ما زیاد فرق نمیکنه اما الان چی؟
ناشناس
۱۱:۰۳ ۱۲ دی ۱۳۹۴
اولین عکس از ردیف دوم سمت راست .دختره حجابش از بعضی ها بهنره
amir
۱۱:۵۲ ۱۲ دی ۱۳۹۴
داداش گشتی چی پیدا کردی
ناشناس
۱۰:۴۸ ۱۲ دی ۱۳۹۴
خلایق را هر چه لایق
ناشناس
۱۰:۴۰ ۱۲ دی ۱۳۹۴
از صد سال پیش تا به حال خیلی خوب پیشرفت کردند
ناشناس
۱۰:۱۲ ۱۲ دی ۱۳۹۴
سرخ پوست،کابوی
فک نکنم الان چیزی ازشون باقی مونده باشه.
ناشناس
۱۱:۵۰ ۱۲ دی ۱۳۹۴
کابوی ها شدن رییس جمهور سرخپوستها هم منقرض شدن
ناشناس
۰۹:۴۸ ۱۲ دی ۱۳۹۴
100 سال پیش هم کشوری پیشرفه بودن
ناشناس
۰۹:۴۵ ۱۲ دی ۱۳۹۴
عکس رو فراموش کنید راجع به جنایتهایی که کردن بنویسید.
ناشناس
۱۰:۵۲ ۱۲ دی ۱۳۹۴
دوست عزیز مردم و طریقه زندگی هر ملتی حسابش جدا از حساب دولت های آن کشور است .