سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ضرورت رفع موانع سرمایه گذاری معدن

وزیر صنعت، معدن وتجارت گفت: باید با انجام مطالعات ،تشکیل کارگروه های تخصصی ،ریسک پذیری و تلاش مضاعف موانع سرمایه گذاری در معادن شناسایی و آنها را برطرف کنیم.

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد رضا نعمت زاده در هفدهمین جلسه شورای مشورتی امور معادن افزود : برای بخش معدن همچون بخش صنعت نیاز است تا استراتژی مستقلی تدوین شده و در آن سیاستها ؛ اهداف کمی و کیفی ، موانع ؛ تسهیل در سرمایه گذاریها ، انجام صادرات و غیره به عنوان راهنمای دایمی در بخش معدن آورده شود.

به گفته نعمت زاده ؛ جذب و ترغیب سرمایه گذاران داخلی و خارجی  بسوی بخش معادن کشور نیازمند اطلاع رسانی و شفافیت در معرفی آنهاست.

وزیر صنعت، معدن وتجارت در ادامه گفت: می بایست عملکرد شرکتهای موفق معدنی را که هم در عملکرد و هم در بورس توانمند می باشند برای سایر واحدهای معدنی کشور الگو سازی شوند.

براساس گزارش شاتا ؛ در هفدهمین جلسه شورای مشورتی امور معادن جعفر سرقینی معاون امور معادن و صنایع معدنی  وزارت صنعت، معدن وتجارت اذعان داشت : می بایست پول معدن در خود معدن سرمایه گذاری شود همچنین همراهی بانکها ، موسسات مالی  وصندوقها در تقویت بخش معدن اثر بسزایی دارد.

وی گفت: می بایست درکنار معادن کشور  واحدهای مهندس مشاور ایجاد وتقویت شود .

به گفته سرقینی ؛ کسانیکه خواهان ورود به سرمایه گذاری در بخش معدن می باشند  می بایست دارای صلاحیت های لازم فنی . مالی و تجربه باشند .

معاون وزیر صنعت معدن وتجارت  در ادامه تصریح کرد : هم اکنون در معاونت معدنی انجام اکتشافات معدنی باجدیت دنبال می شود تا پهنه های معدنی جدیدتری کشف و به سرمایه گذاران معرفی شوند.

سرقینی در ادامه گفت: حرکت از معادن کوچک مقیاس به سمت بزرگ مقیاس ؛ استفاده از تکنولوژی های جدید در فرآوری مواد معدنی ؛ پرهیز از صدور مواد خام معدنی  از موضوعاتی هستند که می بایست معدنکاران خود را با آن سازگار نمایند.

این گزار ش می افزاید :محمدرضا بهرامن نایب رییس خانه معدن نیز در هفدهمین جلسه شورای مشورتی امور معادن گفت: بخش معدن به عنوان پیشران اقتصادی کشور محسوب می شود .

بهرامن  بابیان اینکه سرمایه گذاران  معدنی می بایست ریسک های غیر مشهود را بپذیرند ، گفت:  گاهیی قوانین ومقررات دست و پا گیر مانع ورود سرمایه گذراران به این بخش می شود.

نایب رییس خانه معدن گفت: در حال حاضر سرمایه گذاری مستقیم خارجی در بخش معدن وجود ندارد همچنین تناسبی بین حجم سرمایه گذاری و میزان ذخایر معدنی کشور موجود نیست.
بهرامن در ادامه تصریح کرد : بخش معدن وصنایع معدنی نیازمند فن آوریهای خاص است تا در جذب سرمایه گذاران خارجی موثر افتد.

نایب رییس خانه معدن گفت: قابلیتهای معدنی کشور ، وضعیت کلی اقتصاد ایران ، وضعیت کلی زیر ساختهای کشور ، وجود افراد متخصصف وجود داده های زمین شناختی ، ثبات قوانین ، فضای کسب و کار  و غیره از موارد قابل توجه سرمایه گذاران خارجی در بخش معدن می باشند که می بایست هرچه سریعتر به آنها پرداخته شود.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.