سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در دیدار اعضای جبهه مستقلین و اعتدال‌گرایان:

انتخابات اسفندماه میدان مناسبی برای اثبات بلوغ سیاسی مردم ایران است

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: همراهی همه مسئولان در این انتخابات، نمایندگانی را به هر دو مجلس می‌فرستد که تبلور آرای مردمی خواهند بود.

به گزارش حوزه احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی صبح امروز در دیدار اعضای جبهه مستقلین و اعتدال‌گرایان، شامل جمعی از نمایندگان ادوار مجلس شورای اسلامی و دبیران کل و استانی احزاب، با تأکید بر «شرایط ویژه منطقه به خاطر شکل‌گیری و گسترش پدیده شوم تروریسم»، گفت: نوع جنگ‌های این گروه با جنگ‌های جهانی اول و دوم متفاوت است، اما بسیار خطرناک‌تر است.  

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با تشریح چگونگی شکل‌گیری ساختار سیاسی، نظامی و مالی تروریست‌ها در عراق و سوریه، گفت: با ایجاد هسته، در کشورهای مختلف بذرپاشی کرده‌اند و ریشه‌کنی آنها، یکی از کارهای سخت و زمانبر عقلای جامعه بشری است که نباید زمان را از دست داد و از آن غفلت کرد.

هاشمی رفسنجانی، آموزش‌های تروریست‌ها برای کارهای انتحاری و تبلیغات فراوان آنها برای جذب جوانان را نشانه‌ای از برنامه‌های خطرناک برای به هم زدن امنیت جوامع بشری دانست و گفت: نیجریه یکی از مصادیق تازه برای میدان کارهای تروریستی است که حتی دختران را به جرم تحصیل می‌ربایند، می‌کشند و شیعیان را به خاک و خون می‌کشند.

وی افغانستان و پاکستان را کانونی دیگر برای ایجاد و انتشار گروه‌های خطرناک تروریستی دانست و با اشاره به اتفاقات چند سال اخیر، گفت: علی‌رغم حضور ناتو در افغانستان، تروریست‌ها هر نوع شرارتی را که بخواهند، انجام می‌دهند.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی با ابراز تأسف از تمرکز گروه‌های تروریستی در لیبی، گفت: با استفاده از فضای بی‌ثباتی سیاسی آن کشور، تروریست‌های سراسر جهان در آنجا جمع و سازماندهی می‌شوند و برای اقدامات تروریستی به کشورهای هدف می‌روند که انفجار فرانسه و هواپیمای روسیه در صحرای سینا، از جمله کارهای آنهاست.

هاشمی رفسنجانی در بخش دیگری از سخنان خویش به شرایط سیاسی داخل کشور ا شاره کرد و با ابراز تأسف از میدان‌داری بعضی از تندروها و استفاده‌های افراطی از تریبون‌های رسمی، گفت: متأسفانه برخی به گونه‌ای در مورد رهبری سخن می‌گویند که گویی تنها، خود را نائب و نماینده ایشان می‌دانند و عده‌ای حرف‌های خود را به گونه‌ای منتسب به ایشان می‌کنند که با توجه به موضع‌گیری‌های غیر عقلی و غیر منطقی خود، علاوه بر مخدوش کردن اذهان مخاطبان، به جایگاه رفیع رهبری و ولایت فقیه صدمه می‌زنند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تأکید مؤکد بر «مردمی بودن نظام» و نقش آنها در مقاطع مختلف انقلاب اسلامی از زمان مبارزه تا پیروزی و سپس دفاع مقدس، سازندگی و تاکنون، گفت: متأسفانه عده‌ای دانسته یا ندانسته با رفتار و گفتار عجیب، نسنجیده و غیرمنطقی خود دارند پایگاه مردمی نظام را ضعیف می‌کنند.

وی با اشاره به جایگاه ولایت فقیه در کشور ایران که علاوه بر پیروان ادیان و مذاهب مختلف، قومیت‌های گوناگونی هم دارد، گفت: خدای ناکرده اگر روزی جایگاه حقیقی و حقوقی ولی‌فقیه در کشور ضعیف شود، دشمنان به اهداف خود در تجزیه ایران نزدیکتر می‌شوند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با یادآوری اتفاقات ریز و درشتی که در طول انقلاب اسلامی برای ایجاد تفرقه بین مردم رخ داد و حضور ولایت فقیه و مردم، جلوی آنها را گرفت، گفت: انتخابات، نقطه عطفی برای تقویت این دو بعد است که باید تمام شرایط مصرح در قانون اساسی، برای برگزاری پرشور آن فراهم شود.

وی حق‌الناس خواندن رأی مردم از سوی رهبری نظام را یک فتوای دینی و محکم از یک فقیه سیاسی خواند و گفت: نباید بگذاریم هر کاری که به حضور حداکثری مردم لطمه می‌زند، به نام دفاع از انقلاب صورت گیرد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، در بخش دیگری از سخنان خویش، حضور فعال احزاب را شیوه مرسوم مردم‌سالاری در کشورهای دنیا دانست و گفت: تعدّد احزاب در قانون اساسی نیز آمده و امروز احزاب فعالیت‌های خوبی در کشور دارند که می‌توانند در مقاطع حساسی از جمله زمان انتخابات، با تشکیل جبهه‌ها، خلاء وجود احزاب بزرگ را پر کنند.

وی خطاب به حاضرین افزود: جبهه مستقلین و اعتدال گرایان دو عنوان خوب برای فعالیت‌های سیاسی شماست، که هم از دو جناح مرسوم در کشور مستقل هستید و هم با مشی اعتدال، به ترویج فرهنگ اسلام و گفتمان انقلاب می‌پردازید.

هاشمی رفسنجانی با تأکید بر اهمیت انتخابات برای تشدید فعالیت‌های احزاب، به انتخابات اسفندماه اشاره کرد و گفت: این انتخابات میدانی خوب برای نشان دادن عقلانیت، منطق‌گرایی، استدلال پذیری، قانون گرایی و عمل به تصریحات قانون اساسی در جهت برگزاری یک انتخابات متناسب با شأن جمهوری اسلامی است.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تأکید بر لزوم پرهیز از تشنجات سیاسی و بیان مواضع بدون بد اخلاقی‌های سیاسی و با حفظ خونسردی و آرامش، گفت: مردم وقتی استدلال و منطق را در سخنان کسی ببینند، مروّج آن افکار و حرف‌ها می‌شوند که نمونه این برخورد را در شیوه‌های گفتاری و نوشتاری دکتر علی مطهری در مجلس و رسانه‌ها شاهدیم.

وی با اشاره به اقدامات دولت تدبیر و امید در ابعاد داخلی و خارجی، بر دست آوردهای دیپلماسی این دولت در فضای بین‌المللی تأکید کرد و گفت: دنیا هم در عمر کوتاه دولت آقای روحانی، متوجه افکار اعتدالی ملت ایران و سیاست‌های اصولی نظام جمهوری اسلامی شده‌ است و مسؤولان سازمان‌ها و مجامع بین‌المللی پی بردند که اکثریت مردم ایران با اندیشه‌های اعتدالی، از افراط و تفریط و دمیدن بر آتش جنگ بیزارند.

هاشمی رفسنجانی، انتخابات اسفندماه را میدان بسیار مناسبی برای اثبات بلوغ سیاسی مردم ایران، مخصوصاً قشر جوان دانست و گفت: همراهی همه مسؤولان در همه سطوح با مردم در این انتخابات، نمایندگانی را به هر دو مجلس می‌فرستد که تبلور آرای مردمی خواهند بود.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، انتخابات سال 92 را انتخاباتی پرشور و با حضور نمایندگان و نامزدهای همه‌ تفکرات سیاسی جامعه دانست و گفت: نتیجه آن انتخابات دولتی بود که کارهای بسیار خوبی برای جامعه کرد و حل مسأله هسته‌ای یکی از نمونه‌هاست.

وی با اشاره به کارشکنی‌های تندروها در مسیر رفع دشمنی‌ها، تهدیدها و تحریم‌ها به نگاه‌های سیاسی در پارلمان، سنا و دولت آمریکا استناد کرد و گفت: وقتی افراطیون و مخالفان سیاست‌های دولت آمریکا برای بهم زدن برجام، قوانین سیاسی تصویب می‌کنند، دولت آمریکا که می‌خواهد به تعهدات خود پایبند باشد، به مخالفت بر می‌خیزد و تضمین داده حتی اگر لازم باشد قانون را متوقف می‌کند و این نشان می‌دهد که قدرت‌های جهانی، پی برده‌اند که ضدیت با ایران به نفع هیچ قدرتی نیست.

در آغاز این دیدار، آقایان قدرت علی حشمتیان، نماینده ادوار و نائب رئیس خانه احزاب ایران ـ دکتر علی مطهری، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ـ حجت‌الاسلام والمسلمین اشرفی اصفهانی، نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی و دکتر محمدعلی وکیلی، عضو نمایندگان ادوار مجلس و مدیر مسؤول روزنامه ابتکار به بیان دیدگاه‌های خویش درباره مسایل سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی پرداختند.

آقای حشمتیان با ارائه گزارشی از انتخابات درونی خانه احزاب ایران، برنامه‌های 38 حزب عضو خانه احزاب را برای انتخابات اسفندماه در جهت تقویت پایه‌های نظام دانست و گفت: مردم به روش اعتدالی روی آوردند که از اندیشه‌های امام راحل و رهبری نظام است.

آقای دکتر علی مطهری نیز با اشاره به اندیشه‌های بلند شهید مطهری در کتاب «نهضت‌های اسلامی در 100 سال اخیر»، گفت: رخنه فرصت طلبان یکی از آسیب‌های نهضت اسلامی است که وارد صحنه می‌شوند و انقلابیون راستین را به حاشیه می‌رانند و مسیر انقلاب را تغییر می‌دهند.

وی افزود: متأسفانه چنین حالتی در کشور ما نیز پیدا شده که عده‌ای به دنبال چنین هدفی بودند و هستند و ما از آیت‌الله هاشمی تشکر می‌کنیم که در این مدت با صبر و استقامت اجازه ندادند این اتفاق در مسیر انقلاب بیفتد.

یادگار ارزشمند استاد شهید دکتر مرتضی مطهری، توهین‌ها، تخریب‌ها و بهانه جویی‌های عجیب و غریب علیه آیت‌الله هاشمی رفسنجانی را به خاطر تیزبینی‌های سیاسی ایشان دانست و با یادآوری تیزبینی‌های شهید مطهری در مسائل فکری و ایدئولوژی، گفت: شخصیت های بزرگوار باید انحرافات را بفهمند و برای مقابله‌ی با آنان بکوشند.

همچنین، حجت‌الاسلام والمسلمین اشرفی اصفهانی با ارائه تحلیلی تاریخی از سال 1341 تاکنون به مقاطع حساس انقلاب اشاره کرد و درباره زمان رحلت امام خاطره‌ای را ذکر کرد که امام راحل دست آیت‌الله خامنه‌ای و آیت‌الله هاشمی رفسنجانی را در هم گذاشتند و گفتند اگر شما دو نفر از هم جدا نشوید و تا زمانی که با هم باشید، انقلاب حفظ می‌شود.

یادگار شهید بزرگوار محراب، آیت‌الله اشرفی اصفهانی، با اشاره به اتفاقات تأسف بار در دولت‌های نهم و دهم و همچنین نقش آیت‌الله هاشمی رفسنجانی برای ایجاد شور و اشتیاق مردم در انتخابات یازدهم، گفت: وقتی مردم اتفاقات مربوط به ردّ صلاحیت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی را دیدند و شنیدند، با رأی معنادار خود، بر جایگاه آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در جامعه و نظام تأکید کردند.

آقای دکتر وکیلی نیز با اشاره به مقاله ثقلین نظام که اخیراً نوشته، به خرده گفتمان‌های اصولگرایی و اصلاح‌طلبی اشاره کرد و گفت: آیت‌الله خامنه‌ای و آیت‌الله هاشمی به مثابه ثقلین نظام هستند که هر گاه اتحادشان حفظ شود، امید به جبهه انقلابیون تزریق و ناامیدی و یاس به اردوگاه خناسان و دشمنان پمپاژ می‌کرد.

وی افزود: جدا کردن هاشمی از خیمه نظام، ناشدنی و البته آرزوی آدم های کوچک داخلی و دشمنان خارجی می باشد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.