سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پیک غذا دردهه 40 +عکس

در دهه 40 شمسی پیک هایی که غذاها را به دست مشتریان می رساندن از روشی عجیب استفاده می کردند.

به گزارش خبرنگار اخبارداغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان ؛ خوراک، خوراکی، یا غذا خوردنی‌ای است که در جوامع متفاوت به صورت خام و دست‌نخورده، تغییریافته و یا نیمه‌تغییریافته برای مصرف آماده می‌شود. خوراک می‌تواند منشاء حیوانی یا گیاهی (و یا گاهی معدنی) داشته باشد، و برای رفع نیاز تغذیه و یا لذت بردن مصرف شود.


در ﺩﻫﻪ ۴۰مسئول پخش غذا-ﻫﺸﺖ ﻃﺒﻘﻪ ﺳﯿﻨﯽ ﭘﺮ ﺍﺯ ﻏﺬﺍ ﮐﻪ ﺍﻏﻠﺐ ﭘﻠﻮ،ﮐﺒﺎﺏ،ﺭﯾﺤﺎﻥ، ﺗﺮﺷﯽ،ﺩﻭﻍ،ﻣﺎﺳﺖ ﻭﺧﯿﺎﺭبود حمل می کرد .






برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/


تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۹:۵۲ ۰۲ دی ۱۳۹۴
واقعاً جای تشکر دارد؛ اگر خوراک را تعریف نکرده بودید، من اصلاً نمی دانستم خوراک یعنی چه؟
ناشناس
۰۹:۲۱ ۰۲ دی ۱۳۹۴
اگر از دستش بیافتد یک ماه باید مجانی کار کند.
ناشناس
۰۸:۵۲ ۰۲ دی ۱۳۹۴
خوش بحال آن روزها...