سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کجای کار پرستاران می لنگد؟/طرح تربیت بهیار یکساله حرکتی عجولانه است

پرستاران فرشته های گمنام سلامتی هستند که مدتی است سهم شان در بیمارستان ها گم شده است و هر سازمانی با ارائه راه حلی سعی دارد تا مرهمی باشد بر زخم های این فرشته های بدون بال.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، چند وقتی از بالا گرفتن گلایه پرستاران از کارانه شان نگذشته بود که معضل کمبود پرستار هم به آن اضافه و نقل محافل مربوطه شد. در پی مشکل کمبود پرستار صحبت های زیادی به وجود آمد.

وزارت بهداشت برای رفع این مشکل طرح تربیت یک ساله پرستاران را عنوان کرد، اما داستان به همین جا ختم نشد که هیچ ، بلکه در همان ابتدا خیل عظیم مخالفت ها را هم به دنبال داشت.

احمد نجاتیان قائم‌ مقام سابق سازمان نظام پرستاری مدت ها پیش درباره طرح تربیت ۱۰ هزار بهیار در کشور برای جبران کمبود پرستار گفته بود که سازمان نظام پرستاری موافق طرح «تربیت بهیار یک ساله» نیست و در حقیقت این سازمان در جهت مخالف این طرح موضع گرفته است.

مشکل کمبود پرستار از کجا آب می خورد؟
قائم‌ مقام سابق سازمان نظام پرستاری کمبود واقعی پرستار به خصوص در مناطق محروم کشور را از دلایل وزارت بهداشت برای تربیت ۱۰ هزار بهیار می داند و در پی آن معتقد است : دولت در حوزه سلامت تصمیم به توسعه و افزایش تعداد تخت‌های بیمارستانی دارد که این میزان پرستار پاسخگوی نیاز وزارت بهداشت نیست.

نجاتیان با اشاره به پرستاران بیکار و پرستارانی که به دلیل وضعیت شغلی در حرفه دیگری مشغول به کار هستند گفت: به همین دلیل و برخی دلایل دیگر به صورت کلی سازمان نظام پرستاری موافق این طرح نیست. در حقیقت این سازمان در جهت مخالف این طرح موضع گرفته است، اما باید شرایط کشور را هم در نظر گرفت.

معاون پرستاري وزير بهداشت با بيان اينکه در حال حاضر با کمبود پرستار روبرو هستيم، عنوان کرد: در دانشکده‌هاي پرستاري 60 هزار نفر در حال تحصيل در 180 دانشگاه پرستاري هستند‌ که اين تعداد با 140 هزار پرستاري که در حال حاضر در بيمارستانها و مراکز درماني مشغول به کار‌ هستند در مجموع 200 هزار نفر پرستار داريم و اين تعداد کمک پرستاري که در حال آموزش هستند 10 هزار نفر هستند و اين يعني به ازاي هر 20 پرستار يک کمک پرستار مهارتي وجود دارد که اين کار در جهان 1 به 4 است. بنابراين قرار‌ نيست کمک پرستاران جاي پرستاران را بگيرند. بلکه پرستاران بايد حکم ناظر بر‌ کارهاي کمک پرستاران باشند و ما که مسئول اين حوزه هستيم نظارت‌هاي خود را براي انجام کمک‌هاي اوليه، عمومي و تخصصي که توسط کمک پرستاران کارشناسان و کارشناسان ارشد پرستاري انجام مي‌دهيم. 

راه حل ها برای کدام مشکل؟
برخلاف همه جنجال ها ، در این میان عده ای هم معتقدند که اصلا معضل کمبود پرستاری وجود ندارد که بخواهند برای رفع آن، این طرح را بیان کنند چرا که مشکل از جای دیگری نشات می گیرد.

زینب فدایی عضو شورای عالی نظام پرستاری می گوید: در سایت نظام پرستاری در طی هفت روز پنج هزار نفر برای درخواست شغل ثبت‌نام کرده‌اند؛ بنابراین ما کمبود پرستار نداریم بلکه مشکل استخدام داریم.

فدایی همچنین به مشکل تربیت کمک پرستار نیز اشاره کرد و اظهار داشت: یک سال قبل ۱۰ هزار کمک بهیار تربیت کردند و اعلام کردند که آنها را برای کارهای اولیه می‌خواهند اما هیچ‌یک از آنها را استخدام نکردند. بنابراین، بهتر است وزارت بهداشت به جای تربیت کمک پرستار، کمک بهیاران را جدب کند.

وقتی مهارتی‌ها ناخواسته به یاری پرستاران می‌آیند
به هرحال با تمام این اختلاف نظرها، پافشاری برخی مسئولین برای حل مشکلی که عده ای حتی به وجود آن هم معتقد نیستند ادامه دارد.

اختلاف نظرها و مخالفت هایی که تنها به نظر برخی مسئولین محدود نشد و در بین پرستاران هم خود را نشان داد.

حجم بالای کار، شیفت‌ های متعدد ،کمبود پرستار و دیگر سختی‌های این حرفه در جامعه مسئولین را بر آن داشت تا تصمیم بگیرند مهارتی ها را برای یاری پرستاران تربیت کرده و به کمک آن‌ها بفرستند.

اما ظاهرا پرستاران معتقدند که چهار سال درس خواندن و زحمت کشیدنشان با این کار نادیده گرفته می‌شود.

پرستاران می‌گویند بهتر است به جای اعزام پرستاران مهارتی، از پرستاران شرکتی یا تحصیل کرده‌ای که بیکار هستند کمک گرفته شود.

پیمودن ره صد ساله در یک شب
حسین سرمدیان عضو شورای عالی نظام پرستاری میگوید : آموزش بهیار یک ساله در مراکز درمانی شدنی نیست.

وی معتقد است : وزارت بهداشت با طرح تربیت بهیار یکساله می خواهد به اهداف خودش برسد در حالی که دوره‌ی بهیاری نیازمند گذراندن آموزش‌هایی است که زمان زیادی می‌برد و محال است در یکسال بتوان بهیار کارآمد تربیت کرد.

عضو شورای عالی نظام پرستاری ادامه داد: در حال حاضر دوره بهیاری در ارتش و نیروی انتظامی حداقل در 26 ماه به صورت شبانه روزی انجام می‌شود.

آموزش بهیار یکساله برای حضور در مراکز درمانی شدنی نیست و در اصل مسئله‌ی اصلی این است که تربیت بهیار در طول یکسال امکان پذیر نیست.


پرستاران تا ۲۵ دی به وزارت بهداشت مهلت دادند
سرانجام پس از این ماجراها چند روز پیش روسای هیئت مدیره های نظام پرستاری کشور در متن بیانیه پایانی اولین اجلاس آمده نوشتند: آنچه در این روزها شاهد آن هستیم سیل برنامه های بی محتوا و بدون پشتوانه کارشناسی حقیقی از بدنه اصلی سیستم سلامت و در حوزه پرستاری کشور است

طرح و تصویب و اجرای تربیت دوره کمک پرستاری یا بهیاری یک ساله که عملا در تقابل طرح قانونی و قدیمی تربیت دوره های کمک بهیاری سازمان نظام پرستاری است، همچنین طرح اخیر تربیت پرستار بیمارستانی که عملا رشته پرستاری را از محیط آکادمی و دانشگاهی دانشکده های پرستاری به محیط های فنی و حرفه ای تربیت نیروی کارگری پرستاری هدایت می کند نکته تاییدی است بربحث امروز و انگیزه صاحبان این طرح ها که همانا جهت دهی و انحراف  درجریان مطالبات جامعه ی پرستاری کشوراست.

پایان بررسی ها به کجا ختم می شود؟
نجاتیان با اشاره به اینکه باید بررسی کنیم و ببینیم که مشکل کمبود پرستار را چطور می‌توان جبران کرد، گفت: برخی عنوان می‌کنند که از روش‌های غیر دانشگاهی این موضوع انجام شود و برخی دیگر نیز عنوان می‌کنند باید ابتدا ترکیب پرستاری کشور را سنجید تا کمبود‌ها مشخص شود.

وی اضافه کرد: هنوز در این باره به روش قطعی نرسیده‌ایم، اما در کل اگر به این تصمیم برسیم که باید رده بهیاری در کشور ایجاد شود، این موضوع باید کار‌شناسی شود.

طرحی به نام پرستاران به کام پزشکان
از دیگر نگرانی‌های اخیر جامعه‌ی پرستاری طرح پرداخت مبتنی بر عملکرد است. آن‌ها خواستار عدم اجرای این طرح هستند، چرا که معتقدند طرح پرداخت مبتنی بر عملکرد تنها به جیب پزشکان کمک می‌کند و به بهبود وضع آن‌ها کاری ندارد. 

محمد میرزابیگی معاون پرستاری وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی کشور نگاه خوشبینانه تری به این موضوع دارد و در خصوص جزئیات اعتراض پرستاران می‌گوید: نگرانی جامعه‌ی پرستاری در رابطه با نوع و شکل اجرای این طرح است. 

پرستاران در مورد مسائلی همچون سابقه خدمت و محاسبه امتیازاتشان نگران هستند که باید گفت این موارد کاملا قابل حل است. 

همچنین وی تصریح کرد: تاکنون این طرح به صورت آزمایشی اجرا شده و طبق دستور وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی اگر این طرح موفق باشد، ادامه پیدا می‌کند و در غیر این صورت اصلاحاتی در آن صورت می گیرد. 

زینب فدایی عضو شورای عالی نظام پرستاری همچنین به اجرای فاز سوم طرح تحول سلامت اشاره کرد و اظهار داشت: از زمانی که فاز سوم این طرح اجرایی شده، فاصله طبقاتی در بیمارستان‌ها بین پرستاران و پزشکان بیشتر شده است بطوریکه یک پزشک ۱۰۰ برابر یک پرستار دریافتی دارد. این در حالی است که در کشورهای دیگر این فاصله حداکثر ۳ تا ۴ برابر است ولی متاسفانه در ایران نزدیک به ۱۰۰ برابر است.

حال باید دید به راستی چه برسر پیام آوران بی‌نام و نشان سلامت خواهد آمد . آیا بالاخره تربیت بهیاران با این همه سر و صدا ددی را دوا می کند و پایان خوش خواهد داشت یا خیر؟ 

گزارش از ریحانه هرندی


برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.


انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۷
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۳:۳۶ ۳۰ آذر ۱۳۹۴
مسوولان وزارت بهداشت ونظام پزشکی ونظام پرستاری فرمایشان رهبری معظم راسرلوحه خودقراردهندومطیع دستورات ایشان باشند.
ذربیانات مکررایشان کاملامشخص است که ایشان به پرستاران نگاهی ویژه دارندونیزفرمودند هم مردم وهم مسوولان به این انسان های فرشته گون به چشم تکریم نگاه کنند.
ناشناس
۲۲:۰۵ ۳۰ آذر ۱۳۹۴
باسلام واحترام به مدیران ومسوولان نظام.
لطفابه دادپرستار وپرستاری برسید.
بی انصافی وبی عدالتی درحقوق وپرداختی ها بی داد میکند
ناشناس
۱۵:۳۲ ۳۰ آذر ۱۳۹۴
من خودم دانشجوی ترم هفت پرستاری ام .میخوام اینو بگم که وقتی یدونه سرم به بیمار وصل میکنی ۱۲۶۰۰ تومن به حساب دکتر واریز میشه جالب اینه که از همون سرم فقط پول دو تا پنبه الکل به اسم پرستار ثبت میشه.
ما پرستارا یه خورده بیشتر از حد دلسوزیم .
چطور بیمارستان پول اینو داره که دویست میلیون کارانه دکتر رو بده ولی یه میلیون نداره که کارانه پرستارا که شش ماهه به تعویق افتاده رو بده
ناشناس
۱۴:۰۸ ۳۰ آذر ۱۳۹۴
همکاران محترم پزشک باید بدانند خوردن دسترنج پرستاران حق الناس است و روزی باید جواب خدا را بدهند ما که نمی توانیم سخنمان را به گوش وزیر عدالت طلب برسانیم پرستار سرم میزند ..........دکتر درصد می برد مبارک است پرستار فشارخون میگیرد ABG میگیرد ...شستشوی معده میکند ...سونداژ میکند... دکتر کارانه میگیرد نوش جانتان اما بخدا این نانها خوردن ندارد وبه همین دلیل برای رهایی از شر پرستاران تحصیل کرده دانشگاهی زودتر کارگرانی را تربیت کنید تا کار پرستاری کنند و شما هم به کارانه تان برسید
ناشناس
۱۲:۵۶ ۳۰ آذر ۱۳۹۴
با سلام
با حترام به نظر دوستان به نظر من طرح آموزش یکساله طرح خوبیه ومیتونه طرح موفقی باشه.اگه درست پیش بره.
ناشناس
۱۲:۰۸ ۳۰ آذر ۱۳۹۴
طرح تحول نظام سلامت=طرح تحول درامد ودریافتی پزشکان
ناشناس
۱۱:۳۹ ۳۰ آذر ۱۳۹۴
باسلام همه از پرستاران شاغل در بيمارستان گفتن با اجازتون منم از پرستاران شاغل در اپراتوري فوريتهاي پزشكي بگم. به علت كمبود پرستار خود من يك روز در ميان بيستو چار ساعت مشغولم. از انجايي كه هر ماه 54 شيفت ميدم كارانه يا نمي دن يا دويستومن كارانه ميدن. نه واسم زندگي مونده نه ارامش اعصاب تا صبح مشاوره اخذ ماموريت و مزاحمين تلفني اخرسر هم ميگن شما كه در بيمارستان كار نميكنين چرا بايد كارانه بگيرين انصافم خوب چيزيه از وقتي وارد اپراتوري شدم سردرد هاي ميگرني و كمردرد هاي شديد گرفتم نميدونم تا چه وقت اين بي عدالتي ها اجرا خواهد شد نه كارانه نه طرح بهروري شامل ما ميشه ايا كسي هست صداي مارو بشنوه
ناشناس
۱۱:۳۹ ۳۰ آذر ۱۳۹۴
باسلام همه از پرستاران شاغل در بيمارستان گفتن با اجازتون منم از پرستاران شاغل در اپراتوري فوريتهاي پزشكي بگم. به علت كمبود پرستار خود من يك روز در ميان بيستو چار ساعت مشغولم. از انجايي كه هر ماه 54 شيفت ميدم كارانه يا نمي دن يا دويستومن كارانه ميدن. نه واسم زندگي مونده نه ارامش اعصاب تا صبح مشاوره اخذ ماموريت و مزاحمين تلفني اخرسر هم ميگن شما كه در بيمارستان كار نميكنين چرا بايد كارانه بگيرين انصافم خوب چيزيه از وقتي وارد اپراتوري شدم سردرد هاي ميگرني و كمردرد هاي شديد گرفتم نميدونم تا چه وقت اين بي عدالتي ها اجرا خواهد شد نه كارانه نه طرح بهروري شامل ما ميشه ايا كسي هست صداي مارو بشنوه
ناشناس
۱۱:۳۷ ۳۰ آذر ۱۳۹۴
بیشترین کار هر درمانگاه یا بیمارستانی متوجه پرستاران زحمتکش هست اما کمتر از همه حقوق دریافت میکنند. عدالت کجاست?????
ناشناس
۱۱:۳۳ ۳۰ آذر ۱۳۹۴
طرح یکساله طرح خوبی است و فشار بر کادر نرسینگ را کم میکند به نظر من تعداد زیادی امروزه بعلت سختی کار به فوق لیسانس و دکترا فکر میکنند و حاضر نیستند با بیمار برخورد داشته باشند تعداد دانشجویان کارشناسی برابر با دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترا است این تصمیم نه تنها بار مالی زیادی روی دوش دولت میگذارد بلکه سیستم مختل میشود تعداد زیادی نرس بعلت سختی کار به عنوانهای مختلف در کادر اداری فعالیت میکنند
ناشناس
۱۱:۲۶ ۳۰ آذر ۱۳۹۴
من تازه ترم یک پرستاریم با خوندن این مطالب خیلی پشیمون شدم یعنی سال4 درس بخونی 2 سالم طرح بازم تو استخدامت مشکل بیاد اوضاعت اینجوری باشه
ناشناس
۱۰:۴۰ ۳۰ آذر ۱۳۹۴
طرح مبتنی بر عملکرد شیراز به صورت ازمایشی اجرا میشود که هیچ قانونی برای پرداخت ندارند . مثلا مبتنی بر عملکرد خرداد و تیر، من ساعت کاری یکسانی داشتم ام اختلافش حدود پانصد هزار تومن بود .به صورت سلیقه ای اجرا میشود
ناشناس
۱۰:۲۹ ۳۰ آذر ۱۳۹۴
طرح مبتنی بر عملکرد نتیجه ای چز بر افزایش اختلاف بین کادر درمان نداشت فقط به سود پزشکان تمام شد.تفاوت دریافتی پزشکان و پرستاران 100برابراست. تربیت بهیار در یک سال باعث نابودی پرستار بر پایه علمی میشود ،به جای اینچنین کارهای غیر کارشناسانه پرستاران بیکار را استخدام کنند که تعدادشان خیلی زیاد است. مشکلات معیشتی پرستاران را حل کنند .پرستارانی هستند که برای برآوردن نیازهای مالی خود در سه بیمارستان کار میکنند. یا کسانی هستند که بعلت پایین بودن حقوق پرستاری ،از شغل خود انصراف میدهند وبه کار دیگری مشغول میشوند.با این تصمیمات غیر کارشناسانه مشکل پرستاران هیچ وقت حل نخواهد شد.
ناشناس
۱۰:۲۹ ۳۰ آذر ۱۳۹۴
طرح مبتنی بر عملکرد نتیجه ای چز بر افزایش اختلاف بین کادر درمان نداشت فقط به سود پزشکان تمام شد.تفاوت دریافتی پزشکان و پرستاران 100برابراست. تربیت بهیار در یک سال باعث نابودی پرستار بر پایه علمی میشود ،به جای اینچنین کارهای غیر کارشناسانه پرستاران بیکار را استخدام کنند که تعدادشان خیلی زیاد است. مشکلات معیشتی پرستاران را حل کنند .پرستارانی هستند که برای برآوردن نیازهای مالی خود در سه بیمارستان کار میکنند. یا کسانی هستند که بعلت پایین بودن حقوق پرستاری ،از شغل خود انصراف میدهند وبه کار دیگری مشغول میشوند.با این تصمیمات غیر کارشناسانه مشکل پرستاران هیچ وقت حل نخواهد شد.
ناشناس
۱۰:۲۹ ۳۰ آذر ۱۳۹۴
طرح مبتنی بر عملکرد نتیجه ای چز بر افزایش اختلاف بین کادر درمان نداشت فقط به سود پزشکان تمام شد.تفاوت دریافتی پزشکان و پرستاران 100برابراست. تربیت بهیار در یک سال باعث نابودی پرستار بر پایه علمی میشود ،به جای اینچنین کارهای غیر کارشناسانه پرستاران بیکار را استخدام کنند که تعدادشان خیلی زیاد است. مشکلات معیشتی پرستاران را حل کنند .پرستارانی هستند که برای برآوردن نیازهای مالی خود در سه بیمارستان کار میکنند. یا کسانی هستند که بعلت پایین بودن حقوق پرستاری ،از شغل خود انصراف میدهند وبه کار دیگری مشغول میشوند.با این تصمیمات غیر کارشناسانه مشکل پرستاران هیچ وقت حل نخواهد شد.
ناشناس
۱۰:۲۹ ۳۰ آذر ۱۳۹۴
طرح مبتنی بر عملکرد نتیجه ای چز بر افزایش اختلاف بین کادر درمان نداشت فقط به سود پزشکان تمام شد.تفاوت دریافتی پزشکان و پرستاران 100برابراست. تربیت بهیار در یک سال باعث نابودی پرستار بر پایه علمی میشود ،به جای اینچنین کارهای غیر کارشناسانه پرستاران بیکار را استخدام کنند که تعدادشان خیلی زیاد است. مشکلات معیشتی پرستاران را حل کنند .پرستارانی هستند که برای برآوردن نیازهای مالی خود در سه بیمارستان کار میکنند. یا کسانی هستند که بعلت پایین بودن حقوق پرستاری ،از شغل خود انصراف میدهند وبه کار دیگری مشغول میشوند.با این تصمیمات غیر کارشناسانه مشکل پرستاران هیچ وقت حل نخواهد شد.
ناشناس
۱۰:۲۹ ۳۰ آذر ۱۳۹۴
طرح مبتنی بر عملکرد نتیجه ای چز بر افزایش اختلاف بین کادر درمان نداشت فقط به سود پزشکان تمام شد.تفاوت دریافتی پزشکان و پرستاران 100برابراست. تربیت بهیار در یک سال باعث نابودی پرستار بر پایه علمی میشود ،به جای اینچنین کارهای غیر کارشناسانه پرستاران بیکار را استخدام کنند که تعدادشان خیلی زیاد است. مشکلات معیشتی پرستاران را حل کنند .پرستارانی هستند که برای برآوردن نیازهای مالی خود در سه بیمارستان کار میکنند. یا کسانی هستند که بعلت پایین بودن حقوق پرستاری ،از شغل خود انصراف میدهند وبه کار دیگری مشغول میشوند.با این تصمیمات غیر کارشناسانه مشکل پرستاران هیچ وقت حل نخواهد شد.
ناشناس
۱۰:۲۶ ۳۰ آذر ۱۳۹۴
باسلام، عدالت این نیست که همه اندازه هم حقوق بگیرن عدالت اینه هرکس اندازه حقش حقوق بگیره،قیاس پزشک و پرستار از پایه غلطه چون پزشک رتبه کنکورش یک ده هزارم رتبه پرستاره،مدت زمان تحصیل و پیچیدگی مباحثش خیلی بیشتر از پرستاره،مسولیت اول بیمار با پزشک،پزشک کشیک بیست و چهار ساعته میده و...طرح افزایش نیروهای بیمارستانی به نفع همه است و باعث میشه یه پرستار به خاطر فشار کار برخورد زننده با مریض و همراهاش نکنه
پرستار
۱۱:۲۲ ۳۰ آذر ۱۳۹۴
تا اونجایی که ما تو بیمارستان بودیم و هستیم و دیدیم بیشتر از 90 درصد پزشکان تزمان کشیک حدود 5 ساعت هستن اگه خیلی لطف کنن.اونایی هم که باید آن کال باشن یا تلفن خاموش میکنن یا میگن چرا زنگ زدید خودتون یه کانجام بدید من میام امضا میکنم.
الیاس
۱۲:۰۶ ۳۰ آذر ۱۳۹۴
ببخشید کسی منکر رتبه پزشک و پرستار درکنکور یا مدت تحصیلشان دردانشگاه نیست حرف ما اینست که هرکی هرکاری میکنه حقش رو بگیره بطور مثال سونداژ کار پزشکه ولی پرستار انجام میده درصورتی که پزشک پولشو میگیره بخیه زدن کار پزشکه ولی اکثر اورژانسها پرستار انجام میده و پزشک پولشو میگیره خیلی ازاقدامات ودارو هارو باید پزشک انجام بده ولی پرستار انجام میده وخود پرستار باید درطرح جدید درسیستم به نام پزشک ثبت کنه و پولشو اونا بگیرن ودر آخر اونا باید کارانه 100 میلیونی بگیرن و پرستارنهایت یک میلیون این دقیقا معنی انصافه
ناشناس
۱۰:۱۵ ۳۰ آذر ۱۳۹۴
سلام به نظر من این ها باید خیلی قبل تر به نتیجه میرسید نه الان که 5 میلیون تومان از بهیاران گرفتن برای آموزش پرستاری و ارتقا شغلی و الان بدون بازگشت هزینه انها میگند شما رو به خیر و ما رو به سلامت و این درست نیست یه بهیار با یه مگه چه قدر درامد داره که با این همه هزینه و بعد یکسال با همچین مساله ای رو به رو شه واقعا جای تاسف داره لطفا رسیدگی کنید حد اقل پول دریافت شده از آنها بهشون برگشت داده شود
ناشناس
۱۰:۱۴ ۳۰ آذر ۱۳۹۴
متاسفانه بیشترین کارکرد از پرستاران است ولی به نام پزشک و دکتر ها نوشته می شود و همچنین از لحاظ در آمدی
چرا باید پرکیس پزشکان 10 ها برابر پرستاران باشد و مسائل دیگر .
این بدی ها پایدار نمی ماند.
ناشناس
۱۰:۰۶ ۳۰ آذر ۱۳۹۴
سلام این طر به طور آزمایشی در بیمارستان ما در حال اجراست و جالبه بدونید که هر ماه هر جوری که دلشون می خواد محاسبه میککن و میدن در ماه اول اجرای این طرح به سوپروایزرها که کلا در ساعت اداری یعنی 7 تا 14 به بیمارستان میان و هیچ گونه کار بالینی انجام نمیدن 12 تا 18 میلیون تومان به هر نفر پرداخت شد بعد اعتراض پرستاران بیمارستان عنوان کردند که این ولها واریز شده دیگه نمیشه برگردوند از ماه دیگه یه مدل دیگه محاسبه میکنیم. واقعا طرح افتضاحیه که پرستاری که یه سره سرپاستو داره کارهای بیماران رو پیگیری میکنه 1500000تا 2000000میلیون بگیره ولی بقیه که تو قسمت اداری هستن.... من همین جا میخوام دانشگاه علوم پزشکی البرز در مورد واریزی های ماهانه کارانه و اضافه کاری این بیمارستان بیاد شفاف سازی کنه این پولها چگونه محاسبه میکنن.
ناشناس
۰۹:۴۰ ۳۰ آذر ۱۳۹۴
چقدر ظلم میکنید در حق این پرستاران...
کمک پرستار کم بود...
ناشناس
۰۹:۳۵ ۳۰ آذر ۱۳۹۴
این طرح فقط درجهت تضعیف و منزوی تر کردن پرستاری است.
ناشناس
۰۹:۲۴ ۳۰ آذر ۱۳۹۴
شما آمار دارید ببینید که چقدر از پرستاران به دلیل مشکل مالی و برخورد غیر اخلاقی دکتر ها و کادر درمانی بخاطر این همه ناملایمات استعفا دادند تو بیمارستان ها پرستارا بیشتر از ده تا دکتر زحمت میکشن و بیشتر مسئولیت به دوش اوناست ولی یه دکتر که فقط چن دقه ای میاد و سری به مریض میزنه و یک بیستم وقت پرستار کنار بیمار نیست چن ده برابر حقوق میگیره و تا کوچکترین حادثه ای هم که پیش بیاد تمام حرف و ناراحتی رو سر پرستارا خالی میشه از اون دکتری که درست به وظیفش عمل نکرده و دست پیش میگیره که پس نیفته و مدیر و مسئولای دیگه به همین خاطر خیلی از پرستارا از این همه بی انصافی عصبی شدن و ترجیح میدن که برن سراغ کار دیگه و لااقل آرامش داشته باشن.
ناشناس
۰۹:۲۳ ۳۰ آذر ۱۳۹۴
با سلام،اينجانب کارشناس اتاق عمل که سال گذشته تحت عنوان طرح تحول سلامت برگزارى آزمون وپشت سر گذاشتن مراحل ادارى وگزينشى به صورت نيروى شرکتى و با وعده استخدام از شهر واستان خود به بندرعباس نقل مکان کردم تا بتوانم با بدست آوردن شغلى روزگار زن وفرزند و خانه خود را بگذرانم.اما خردادماه امسال با وجود برگزارى آزمون استخدام پيمانى واميد استخدامى در اين شهر در آزمون شرکت کردم،متاسفانه بدون در نظر گرفتن نيروى هاى شرکتى از قبيل بنده فقط به بهانه اينکه بومى شهر واستان نبودم از استخدام باز ماندم،حال سوال اينجاست که افرادى صرفا به خاطر اينکه در اين شهر دانشجو بوده اند بومى بحساب آمده واستخدام شده اند و بنده که بخاطر کار از شهر ودريار خود با داشتن همسر وفرزند چندى پيش به اين شهر نقل مکان کرده ام بايد سردرگم و بلا تکليف بمانم وبه قول معروف از انجا مانده و از اينجا رانده شوم.آيا بهتر نبود پرسنلى که سال گذشته به صورت شرکتى مشغول به کار شده اند را سازماندهى و تعين تکليف ميکردند؟بنده به شخصه صدايم به جايى نرسيد از شما خواستارم اطلاع رسانى کرده تا شايد مسئولين تصميم گيرنده بعدها تصميم منطقى ترى اتخاذ کنند.باتشکر از سايت پر بارتان