سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تاکنون بحثی در خصوص افزایش قیمت آب و برق نبوده است/ ادغام موسسه پژوهش آب با پژوهشگاه نیرو

وزیر نیرو گفت: تاکنون بحثی در خصوص افزایش قیمت آب و برق مطرح نشده است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، حمید چیت چیان در حاشیه جشنواره پژوهش و فناوری وزرات نیرو در خصوص افزایش قیمت آب و برق در سال آینده گفت: تاکنون بحثی در خصوص افزایش آب و برق مطرح نشده است تا زمانی که در باره این موضوع سخنی به میان نیاید نمی‌توان در این زمینه اظهار نظر کرد.

چیت چیان همچنین درباره ادغام وزارت نیرو گفت: وزارت نیرو با انحلال یا ادغام این وزارتخانه مخالف است باید این مسئله به طور کامل از طرف افرادی که این موضوع را مطرح کرده اند سوال شود.

وی خاطرنشان کرد: این در دولت مطرح شده و مورد بررسی قرار می‌گیرد اگر دولت با انحلال یا ادغام وزارت نیرو موافقت کرد این امر اتفاق می‌افتد.

**ادغام موسسه پژوهش آب با پژوهشگاه نیرو/ تخصیص سرمایه در پژوهش و فناوری به طور جد دنبال شود
چیت‌چیان در جشنواره پژوهش و فناوری وزارت نیرو با اشاره به اینکه تمامی مسائل و مشکلات کشور با تقویت علم و پژوهش و فناوری برطرف می‌شود، گفت: در 15 سال گذشته کشور ما دچار خشکسالی بوده بنابراین پرداختن به مسائل فناوری میتوان گره از مشکلات به وجود آمده را گشود.

وی تصریح کرد: نباید تصور بر این باشد که وظیفه وزارت نیرو تنها رساندن آب و برق به مشترکین باشد که در قبال آن پولی را از مردم دریافت نماید بایستی به کار تحقیقات و فناوری توجه اساسی شود.

وزیر نیرو افزود: اگر اعتبار لازم به بخش تحقیقات و فناوری تخصیص داده شود به طور یقین بسیاری از مسائل و مشکلات کشور برطرف می‌شود.

وی اشاره کرد زمانی که بیشترین منابع مالی و اعتبارات در کشور وجود دارد بایستی صرف تحقیقات و فناوری شود این سخن تنها شعار نیست یا گرایش خاص وزارت نیرو نمی‌باشد بلکه در حقیقت جذب سرمایه‌گذاری می‌تواند زمینه ارتقای طرح‌های کلیدی را به دنبال داشته باشد.

وزیر نیرو یادآور شد: امر تحقیقات و فناوری نباید در آخرین مرحله باشد بایستی سرمایه‌گذاری بیشتری در این راستا صورت گرفته تا از بسیاری از هزینه‌های گزاف در اجرای پروژه‌ها کاسته شود.

چیت‌چیان با اشاره به اینکه مدیران در همه بخش‌ها از جمله ستاد وزارت نیرو تصمیمی که می‌گیرند باید آن را اجرا نمایند کسانی که مصوبات تصویبی را به اجرا نگذارند باید با آنها برخورد شود چرا که مدیران شرکت‌های زیرمجموعه باید خود را با سیاست‌های به وجود آمده خود را تطبیق دهند.

وی ادامه داد: نقطه شروع تحقیقات برطرف کردن نیازهای صنعت است مدیران ما در همه رده‌ها باید مشکلات و چالش‌ها را بررسی و آنها را گزارش دهند در حال حاضر صنعت برق بیش از 4 هزار و 500 میلیارد تومان از مشترکین طلب دارد که باید به کمک علم و فناوری و تخصیص اعتبار بهینه این مشکل برطرف شود.

چیت‌چیان ادامه داد: پژوهش و فناوری تنها کار پژوهشگر نیست مدیران سازمان نیزدر این پژوهش و فناوری دخیل هستند بایستی در اجرای تمامی طرح‌ها و پروژه‌ها با هم متفق‌القول باشند.

وزیرنیرو تأکید کرد: نقش موسسه تحقیقات آب و پژوهشگاه نیرو یکسان بوده و باید به یک مدیریت تحقیقاتی تبدیل شود که ادغام آن قطعی بوده چرا که این دو موسسه نیازهای صنعت را به خوبی می‌شناسند.

چیت چیان افزود: گاهی بر اثر آینده‌نگری پیش‌بینی نیازهای آینده پایه تحقیق و فناوری است. پژوهش آب و برق تنها درحوزه مهندسی نیست نظام‌های علمی، منابع انسانی، رفتاری، اقتصاد، رشته‌های مالی، حقوق همه اینها دخیل هستند باید نگاه واقعی به مسائل پیش رو داشته باشیم.

وزیر نیرو گفت: در سال‌های پیش رو شاهد جهش در امر تحقیقات و فناوری بوده‌ایم و وزارت نیرو در صنعت آب و برق پیشقدم شده است. در سال‌های گذشته وزارت نیرو به مسائل پژوهش و فناوری توجه بیشتری کرده و نباید به گذشته افتخار کرد بلکه نگاه‌ها به کوشش‌های آینده معطوف شود.

تشکیل دانشگاه معین در دستور کار قرار گیرد

چیت چیان همچنین در مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری بین وزارت نیرو و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و نیز بنیاد ملی نخبگان تفاهم نامه های گفت: متعهد هستیم تا به اجرای این تفاهمنامه ها پایبند بوده و حالت تشریفاتی نداشته باشیم و آنها را عملیاتی سازیم.

وی گفت: از همه شرکت های توزیع و تولید برق و شرکت های برق منطقه ای خواسته ایم هر کدام یک دانشگاه را به عنوان معین آن شرکت انتخاب کنند.

وزیر نیرو افزود: همچنین از شرکت های آب و فاضلاب نیز خواسته ایم تا هر کدام حداقل یک دانشگاه معین داشته باشند.

چیت چیان ادامه داد: به شرکت های آب منطقه ای نیز به عنوان یک تکلیف ابلاغ شده که برای نجات 609 دشتی که در کشور رو به مرگ و نابودی است، کارهای علمی و پژوهشی انجام دهند و هر کدام مکلفند برای هر دشت، یک دانشگاه معین داشته باشند.

وی ادامه داد: حوزه های آبریز مثل زاینده رود، سفیدرود و... باید یک دانشگاه معین داشته باشند.

وزیر نیرو خاطرنشان کرد: می خواهیم اساتید و دانشجویان مرتبط با این موضوعات با این شرکت ها رفت و آمد داشته باشند.

وی اظهار داشت: امیدوارم این تفاهمنامه ها سبب خیر و برکت فراوانی در راستای اعتلای دانش و فناوری و پیشرفت کشور باشد.

وزارت نیرو با هدف توسعه همکاری های آموزشی، پژوهشی و فناوری تفاهمنامه ای را به مناسب هفته پژوهش با وزارت علوم، تحقیقات و فناوری امضا کرد.


برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.