محمدحسین عزیزی، متخصص صنایع غذایی و رییس صنایع غذایی در گفتگو با خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به مواد غذایی که اثرات مثبتی بر تقویت سیستم ایمنی بدن دارند، گفت: انواع سبزیجات و حبوبات به دلیل دارا بودن مواد آنتیاکسیدانی، همچنین انواع ویتامینها از جمله ویتامینهای C,D,E در تقویت سیستم ایمنی بدن در مقابل همه نوع آلودگی مؤثر هستند.
وی ادامه داد: البته این مواد غذایی چنانچه دارای رنگهای نارنجی و بنفش باشند، بیشتر دارای خواص ذکر شده هستند مانند هویج، کدو حلوایی و غیره که توصیه میشود از این مواد بیشتر استفاده شود.
رییس انجمن صنایع غذایی در بیان نکاتی که در مصرف این مواد باید مورد توجه قرار گیرد، گفت: سعی شود این مواد غذایی به صورت خام و سالاد و یا آبپز و بخارپز استفاده شود زیرا مواد مغذی موجود در آنها کمتر دستخوش تغییر و نابودی قرار میگیرند و خواص ذکر شده آنان بیشتر حفظ میشود.
دکتر عزیزی در پایان به خواص شیر در تقویتکنندگی سیستم ایمنی بدن اشاره کرد و افزود: شیر نیز میتواند در تقویت سیستم ایمنی بدن نقش مفیدی داشته باشد که البته در این مورد نظرات متفاوت است و این خاصیت در شیر هنوز اثبات شده نیست.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان
اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/