به گزارش خبرنگار
حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان ، غلام علی افروز عضو شورای سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی ایران در مراسم رونمایی از کتاب دست نامه شهاب گفت: هوش، توان انسان در درک و حل مسأله است و این نکته هرچند ساده جای بحث دارد و به مراتب هرکس که زودتر و عمیقتر این درک را پیدا کند، تیزهوشتر است اما خلاقیت آمیزهای از هوش و خصیصههای والای شخصیت است.
وی ادامه داد: بخش اعظم خلاقیت، اکتسابی و تمام هوش ذاتی میباشد و این دو مقوله بسیار حائز اهمیت است.
دکتر افروز بیان کرد: دلآرامی، تبسم، آرامش، احساس اندیشه به وضع مطلوب، مثبت اندیشی، تلاش مداری و بهرهمندی از تفکر واگرا و همگرا ویژگیهایی است که در افراد خلاق بالقوه وجود دارد به همین جهت قدرت اصلی جهان در حوزههای فنآوری و اقتصادی در اختیار کشورهایی است که بیش از همه انسانهای هوشمند و خلاق دارند.
وی عنوان کرد: رهبران فهیم و بصیر در جهان و مدیران ارشد و توانا همیشه به دنبال این هستند که در کشورشان بستری برای رشد افراد هوشمند و خلاق فراهم کنند و این اندیشه قریب به یک قرن در آمریکا حاکم است، پشت مسابقات و المپیادهای ریاضی و فیزیک و غیره در جهان کسانی هستند که دنبال افراد خلاق هستند و از رگههای تفکر خلاق بیشتر بهرهمند میباشند، سپس برای حضور آنان در دانشگاههای برتر دعوتنامه میفرستند به همین علت است که تعداد قابل توجهی از افراد خلاق کشورهای جهان را ایرانیها تشکیل میدهند و در تلاشاند که آن ها را در اختیار خود رشد و پرورش دهند.
عضو شورای سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی ایران در پایان خاطر نشان کرد: نکته بسیار مهم تربیت معلمانی است که با توجه به رویکردهای علمی خلاق هستند و قدرت خلاقپروری دارند. در واقع معلمانی که کودکان و جوانانی که بالقوه تیزهوش و خلاقند را بتوانند پرورش دهند، این معلمان با این رسالت بزرگ باید از بیشترین درجات تکریم و تجلیل برخوردار باشند، چرا که نقش آن ها در شناسایی و هدایت استعداد برتر بسیار مهم است.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان
اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/