اصفهان؛
به گزارش گروه
استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان ،احتشامی کارشناس مسئول بهداشت محیط در این خصوص
گفت : در منزل مسکونی بیش از 100 کیلو فلافل
تولید شده و مقادیر نان ساندویچ و روغن سرخ کردنی سوخته و نامناسب توقیف و معدوم گردید
و از آنجایی که فعالیت نامبرده در شرایط غیر بهداشتی بدون هر گونه مجوز بهداشتی بوده
مکان تعطیلی و پرونده به مراجع قضایی ارجاع
شد.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/ف