به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛ فرزین بهمنیآزاد ، با اشاره به پروژههای اجرایی اوقاف این شهرستان اظهار کرد: در حال حاضر طرح تعمیر، بازسازی و توسعه 20 بقعه متبرکه این شهرستان در دست اجرا است.
وی میانگین پیشرفت فیزیکی این پروژههای عمرانی را بین 20 تا 80 درصد عنوان کرد و افزود: در سال جاری 4 میلیارد ریال اعتبار جهت اجرای پروژههای عمرانی این نهاد در شهرستان اختصاص داده شده است.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه گچساران با بیان اینکه تاکنون یک میلیارد ریال و 200 میلیون ریال از این اعتبار جذب شده است، ادامه داد: این اعتبار معادل 30 درصد کل اعتبار بوده که جهت اجرای این پروژهها ناکافی است.
بهمنیآزاد در ادامه با اشاره به وجود بقعه متبرکه حضرت بیبی حکیمه خاتون(س) دختر بلافصل امام موسی کاظم (ع)در این شهرستان، عنوان کرد: این بقعه متبرکه در طول سال میزبان میلیونها زائر از داخل و خارج کشور بوده است.
این مقام مسئول با تاکید بر لزوم توجه هرچه بیشتر مسئولان به این بقعه عظیمالشان، تصریح کرد: جهت تکمیل پنج طرح بزرگ در این حرم مطهر 50 میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
وی با بیان اینکه ساخت زائرسرا، سه حلقه پل و تکمیل مجتمع فرهنگی هنری این بقعه متبرکه نیازمند توجه و حمایت مسئولان و خیرین است، خاطرنشان کرد: احداث زائرسرا با توجه به شمار زیاد زائران این حرم مطهر نیز بسیار ضروری بوده و جهت تکمیل آن به 30 میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه گچساران احداث بهیاری، بازارچه حرم، احیای راه باستانی حرم به شهرستان گناوه و اجرای طرحهای گردشگری را از دیگر نیازهای زیرساختی این بقعه متبرکه خواند و گفت: در حال حاضر یکهزار و 700 متر کاشیکاری شبستان این حرم مطهر در حال اجرا است.
بهمنیآزاد در ادامه سخنان از وجود بیش از 160 مسجد روستایی و شهری و 86 بقعه متبرکه در شهرستانهای گچساران و باشت خبر داد و گفت: از آغاز انقلاب اسلامی تاکنون 17 هزار و 840 متر مربع زمین جهت احداث مسجد و حسینیه از سوی خیرین در این شهرستان وقف شده است.
این مقام مسئول با اشاره به مشارکت خوب مردم این شهرستان در انجام امور خیریه، خاطرنشان کرد: بیش از 80 درصد هزینه احداث و مرمت مساجد این شهرستان توسط مردم پرداخت میشود.
انتهای پیام /س