سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فناوری به کمک سالمندان آنلاین آمد

از آنجایی که استفاده از تکنولوژی در قشر سالمندان جامعه رو به افزایش است، در ادامه ۵ راه آورده شده است که زندگی سالمندان را از طریق ارتباط با تکنولوژی، آسان تر کرده است.

به گزارش دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درحالی که بیشترین کاربرهای تکنولوژی مخصوص قشر جوان است اما راه های بسیاری وجود دارد که تکنولوژی می تواند به کمک افراد مسن بیاید. امروزه ۶۰ درصد سالمندان آنلاین هستند و هرساله ۶ درصد به این جمعیت اضافه می شود.


از آنجایی که استفاده از تکنولوژی در بین این گروه از جامعه رو به افزایش است، در ادامه ۵ راه آورده شده است که زندگی سالمندان را از طریق ارتباط با تکنولوژی، آسان تر کرده و هم چنین بهبود نیز می بخشد.

حمل و نقل

امروزه ۸ میلیون سالمند در امریکا وجود دارد که عبور و مرور ضعیفی در مکان های عمومی دارند. مطالعات نشان داده است، سالمندانی که رانندگی نمی کنند، به طبع کمتر به ویزیت دکتر می روند و کمتر به مغازه ها یا رستوران ها سر می زنند و حتی کمتر خانواده و دوستان خود را می بینند.

خوشبختانه شرکت های حمل و نقل هوشمند، مانند Uber، Lyft و Sidecar در حال گسترش هستند وسالمندانی که از گوشی های هوشمند استفاده می کنند می توانند با هزینه کمتر تاکسی بگیرند و دیگر مجبور به ایستادن در کنار خیابان نشوند.

ازآنجایی که ۷۷ درصد از سالمندان درحال جایگزین کردن گوشی های هوشمند با گوشی های قدیمی خود هستند، صنعت حمل و نقل از طریق گوشی های هوشمند، آینده روشنی در پیش دارد.


خرید مواد غذایی

وقتی سن وسال بالا می رود دیگر خرید و حمل خرید ها با پلاستیک های سنگین و رانندگی در ترافیک شهر امری سخت می شود. از آنجایی که سرویس های تحویل خرید در درب منزل رو به افزایش است و این سرویس ها اکثرا (در کشورهای خارجی) مبتنی بر وب و یا بصورت نرم افزاری هستند، بسیار به کمک سالمندها می آید و آنها براحتی با گوشی هوشمند خود قادر به استفاده از این سرویس ها خواهند بود.

مراقبت از سالخوردگان

 مشکلات مراقبت و پرستاری از سالمندان و گاها برخورد نامناسب پرستاران با سالمندان، انتخاب فرد مناسب را سخت و هماهنگی های لازم را مشکل تر کرده است. شرکتی بنام Honor سعی برحل این مشکلات کرده است و سرویس هایی در خصوص نگه داری سالمندان ارائه می دهد که شما براحتی می توانید فرد مناسب را انتخاب و کارهای او را از طریق گوشی هوشمند خود دنبال کنید تا خیالتان از مشکلات احتمالی آسوده شود.

این سرویس خدمات مختلفی را از قبیل فعالیت های فیزیکی، حمام بردن، نگه داری خانه و… به ازای ساعتی ۲۵ دلار ارائه می دهد.

 پیگیری وضعیت سلامتی

پیگیری وضعیت سلامتی سالمندان مسئله بسیار مهم و در عین حال استرس زا و سخت است اما با افزایش تعداد گوشی های هوشمند و گجت های پوشیدنی این امر تسهیل داده شده است. از طریق دستگاه های جدید می توانید راهنمایی های لازم در حوزه سلامت را دریافت کنید. همچنین دست بندهای هوشمند مانند UP by Jawbone، FitBit و Microsoft Band می توانند به سالمندان کمک کند تا وضعیت فعالیت های ورزشی و فیزیکی خود را در کنار قابلیت هایی مانند نمایش ضربان قلب، پیگیری وضعیت خواب خود را دنبال کنند و به آسانی نتایج را با دیگر افراد خانواده خود از طریق این دست بند های هوشمند مستقیما به اشتراک بگذارند.

انزوا و تنهائی

درحال حاضر بیش از ۱۱ میلیون یا بیش از ۲۸ درصد از افراد ۶۵ سال یا بالاتر، تنها زندگی می کنند. این انزوا و تنهائی می تواند مشکلات جدی و پیامدهای بدی برای سلامت سالمندان بدنبال داشته باشد. در حال حاضر سریعترین بخش از جامعه که در فضای های اجتماعی رو به رشد هستند، افراد سن بالا می باشند. امروزه ۴۰ درصد از سالمندان از شبکه های اجتماعی مانند فیسبوک جهت ارتباط با خانواده یا دوستان قدیمی استفاده می کنند.

همچنین سالمندان از توئیتر بعنوان ابزاری برای دریافت اطلاعات جدید یا اطلاعات حوزه سلامت یا نشریات ادبی و… استفاده می کنند. فضای مجازی می تواند روش مناسبی برای دور کردن این افراد از انزوا و ارتباط آنها با دیگران باشد.

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.