وی با بیان اینکه سرانه تولید عسل در ایران حدود ۹۵۰ گرم است، افزود: در حالی که سرانه مصرف عسل در دنیا حدود ۲۵۰ گرم است، سرانه مصرف این ماده ارزشمند در کشور ۹۵۰ گرم است.
معاون وزیر جهاد کشاورزی در مورد برنامه تولید ژله رویال (غذای ملکه زنبور عسل) در کشور که مادهای با ارزش و خواص درمانی فراوان است، اظهار داشت: ژله رویال یکی از محصولات جانبی است که در کنار تولید عسل توسط زنبور عسل از هر کندو بدست میآید.
وی افزود: در حال حاضر میزان تولید این ماده از هر کندو بسیار کم و حدود ۷ تا ۸ گرم است، اما در تلاش هستیم، تا با مطالعه و آموزش میزان تولید آن را افزایش دهیم.
معاون وزیر جهاد کشاورزی بیان داشت: برای افزایش سطح آگاهی و اطلاعات زنبورداران برای تولید ژله رویال نشستی با زنبورداران برگزار شده و در تلاش هستیم تا با کسب دانش تولید این ماده از چینیها میزان تولید ژله رویال را در کندوهای زنبورعسل افزایش دهیم.
براساس این گزارش: ژله رویال یک ماده ارزشمند با خواص غذایی و درمانی است که زنبورهای عسل به عنوان غذای ملکه آن را تولید میکنند.
این ماده ارزشمند کاربردهای فراوانی در صنایع غذایی و صنعت دارد، اما از آنجا که تولید آن در هر کندو حدود ۷ یا ۸ گرم است، نیاز داخلی به آن از طریق واردات تأمین میشود.
در هر کندوی زنبورعسل چینیها ۱۲ کیلو ژله رویال به دست میآورند.
این ماده بسیار گران قیمت است و در صورت افزایش تولید، برای کشور بسیار ارز آور خواهد بود.
منبع: فارس
برای آگاهی از آخرين اخبار و پيوستن به کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران جوان
اينجا را کليک کنيد.
انتهای پیام/