به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ وب سایت «بیزینس اینسایدر» در گزارشی نوشت: اعضای سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) در نشستی که به تازگی برگزار کردند، درباره ادامه تولید به توافق رسیدند؛ اما بر سر میزان سقف تولید، توافقی حاصل نشد. مسئله مذکور به این معناست که در آینده نزدیک حدود نیمی از اعضای اوپک به دلیل کاهش بهای نفت و نبود توافق، با مشکلات عدیدهای مواجه خواهند شد.
برای عربستان که با مشکلاتی مانند کمبود بودجه و اختلافات سیاسی داخلی نیز روبروست، شرایط بدتر خواهد شد.
در ادامه این گزارش، به 17 حقیقت عجیب درباره شرایط اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی حاکم بر این کشور اشاره شده است.
1. روزانه حدود 100 شتر در ریاض، پایتخت عربستان، به فروش میرسد.
2. از آغاز سال جاری میلادی تاکنون حدود 151 نفر در عربستان اعدام شدهاند. این بدان معناست که در عربستان به طور متوسط در هر 48 ساعت یک نفر اعدام میشود. بنابر اعلام سازمان عفو بینالملل، رقم مذکور، بالاترین میزان اعدام در این کشور از سال 1995 است.
4. عربستان سعودی پهناورترین کشور بدون رودخانه جهان است. 95 درصد از خاک این کشور را بیابان و صحرا پوشانده است. تنها در 1.45 درصد از خاک عربستان میتوان زراعت کرد. با این وجود، این کشور از طریق سواحل خلیج فارس و دریای سرخ، به کشورهای دیگر نفت صادر میکند.
10. میان عربستان و اردن، مرز زیگزاگ شکلی وجود دارد که گفته میشود آن را وینستون چرچیل، نخستوزیر سابق انگلیس، در سفر به قاهره و بر اثر مصرف مشروبات الکلی به این شکل رسم کرده است. این مرز به «سکسکه چرچیل» یا «عطسه چرچیل» شهرت دارد.
13. عربستان با 47 درصد جمعیت زیر 24 سال، کشور جوانی است. تنها 5 درصد جمعیت این کشور بیش از 60 سال دارند. کارشناسان معتقدند تأمین نیازهای جمعیت جوان این کشور با توجه به مصرفگرا بودن آنها، در دهههای پیشرو معضلی اساسی برای ریاض ایجاد خواهد کرد.
14. منابع عظیم انرژی عربستان باعث رشد اقتصادی این کشور میشوند و افزایش تولید در آن نقشی ندارد.
16. مخارج نظامی سالانه عربستان چهار برابر تولید ناخالص داخلی افغانستان در یک سال است. این کشور پس از آمریکا، چین و روسیه، چهارمین کشور پر خرج به لحاظ نظامی محسوب میشود. مخارج نظامی این کشور، 10.4 درصد تولید ناخالص داخلی آن را تشکیل میدهد که در مقایسه با کشورهای پیشرفته رقم بالایی است.
17. تاکنون درآمد نفتی هنگفت عربستان، ناجی این کشور در مقابل مخارج بیمورد بوده است؛ اما با توجه به کاهش بهای نفت، این کشور عربی دیگر نمیتواند روی این درآمد حساب چندانی باز کند و باید به فکر کسب درآمد از راههای دیگر باشد.
انتهای پیام/
ما همیشه عادت داریم از عربها به عنوان افراد تنبل و بی عرضه یاد کنیم ولی اگه یکم واقع بین باشیم میبینیم جریان عکس چیزیه که ما فکر میکنیم همین عربها دارن نفتشونو میفروشن و کشورشونو اباد میکنن و ملتشون تو ناز و نعمت زندگی میکنن ولی ما چی...
عربستان از خدا ميخواهد ايرانيان به حج نروند
نرفتن ايرانيان به حج به معني خالي كردن عرصه براي وهابيت است.
اللهی آمین
عربستان سالهاست که روی فروش نفتش تمرکزی نداره وگرنه نمیومد برای ضربه زدن به روسیه و ایران نفتش رو اینقد ارزون کنه.
همه میدونن عربستان تا درآمد حج و سازمان حج ایران رو داره نیازی به نفت نداره.
لعنت بر آل سعود