سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کرمان؛

حمل 67 درصد فرآورده های نفتی کشور از رفسنجان

مدیر شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران منطقه جنوب شرق کشور گفت: 67 درصد حمل فرآورده های نفتی کشور توسط این شرکت در رفسنجان صورت می گیرد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ؛ پرویز شیاسی درجلسه شورای پدافند غیرعامل شهرستان رفسنجان که در محل سالن کنفرانس شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران منطقه جنوب شرق کشور برگزار شد، افزود: شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران 13 هزار کیلومتر شبکه لوله کشی در کل کشور دارد و روزانه بین 350 تا 500 میلیون لیتر فرآورده نفتی جابجا می کند.

وی تصریح کرد: این جابجایی توسط 40 هزار تانکر صورت می گیرد که فاصله ای معادل 500 کیلومتر را برای حمل این فرآورده ها طی می کنند.

شیاسی خاطرنشان کرد: در کل کشور خطوط لوله و مخابرات نفت در 12 منطقه ایجاد شده که در سال 71 نهمین منطقه در رفسنجان راه اندازی شد و انتقال فرآورده های نفتی را به استانهای جنوب شرق کشور را انجام می دهد.

وی یادآور شد: 67 درصد فرآورده های نفتی کشور از رفسنجان به استان های کرمان، یزد، سیستان و بلوچستان، هرمزگان، خراسان جنوبی و اصفهان حمل می شوند.

شیاسی با اشاره به اینکه فعالیت های این شرکت آبستن حوادثی مانند: آتش سوزی و به خطر افتادن جان مردم و محیط زیست است، گفت: هرگونه عدم توجه به استانداردهای اجرای این فعالیت ها می تواند خطرساز باشد.

مدیر شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران منطقه جنوب شرق از مسوولان خواست : تا در بحث واگذاری امتیاز برای احداث شرکت ها در حومه شهر رفسنجان از این شرکت استعلام بگیرند تا با اعلام محل دقیق خطوط نفت به آنها، از بروز سوانح و خطرات احتمالی جلوگیری شود.

وی افزود: خطراتی که در طبیعت این فعالیت وجود دارد قابل کنترل و پیشگیری است اما 95 درصد بروز حوادث در خطوط لوله نفت به دلیل عدم توجه به اخطارهای شرکت بوده است.

پرویز شیاسی تصریح کرد: افراد سودجو بدون توجه به مسائل ایمنی ممکن است برای برداشت نفت از لوله ها خاکبرداری کنند که با بالا بودن فشار نفت در این خطوط لوله موجب می شود آتش سوزی شود و علاوه بر از دست دادن جان خود محیط زیست را آلوده و خسارت های جبران ناپذیری به آن منطقه وارد کنند.

وی عرض لوله های نفت در خاک را دو متر عنوان کرد.

انتهای پیام/ش

برچسب ها: حمل ، فرآورده ، رفسنجان
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.