سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

گزارش دیلی بیست:

تلاش داعش برای ادغام اسلام و افراط گرایی/ تروریسم، تنها به خاورمیانه محدود نمی‌شود

دیلی بیست در گزارشی به غرب هشدار داد مراقب یکسان پنداری مسلمانان و افراط گرایان باشد.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ دیلی بیست در گزارشی به قلم "مجید نواز" نوشت: زوجی که عامل تیراندازی و کشتار 14 نفر در سان برناردینو ایالت کالیفرنیا بودند، پیش از این نشانه‌های اندکی از افراط گرایی را از خود بروز داده بود؛ اما همسایگان این زوج که متوجه عجیب بودن رفتارشان شده بودند به پلیس گزارشی ندادند. تعدادی از همسایگان زوج تروریست اذعان کردند به رفتار آنها مشکوک شده بودند؛ اما از بیم آنکه به نژادپرستی متهم شوند، ترجیح دادند پلیس را در جریان این ماجرا قرار ندهند. شاید با گزارش به موقع رفتار مشکوک این زوج، امکان جلوگیری از کشتار جمعی 14 بی‌گناه فراهم می‌شد.

تحقیقات تکمیلی نشان داد "تشفین ملک" در صفحه فیس بوک خود با داعش بیعت کرده بود و تحت تاثیر عقاید افراطی این گروه دست به چنین اقدام تروریستی زد. این خونبارترین حمله تروریستی مرتبط با داعش بود که منشاء آن القاء افکار افراطی از طریق شبکه‌های مجازی معرفی شده است.

دیلی بیست در ادامه نوشت: شهروندان آمریکایی و اروپایی باید چگونه رفتارهای افراطی را به پلیس گزارش دهند؟ آیا می‌توان به صرف اینکه یک شخص مسلمان است، محاسن دارد و یا برای پوشش خود از روبنده استفاده می‌کند، او را فردی مشکوک به انجام اعمال تروریستی دانست و به پلیس معرفی کرد؟ تصور کنید تمام مسلمانان آمریکا تحت نظارت پلیس قرار بگیرند، بدون شک این کار موجب عمیق‌تر شدن شکاف میان مسلمانان با دیگر ادیان خواهد شد. یکی از اهداف اصلی داعش نیز بوجود آوردن اختلاف میان مسلمانان و مسیحیان است. در این شرایط مسلمانان منزوی شده دچار نوعی احساس خشم و نفرت از دیگر افراد جامعه می‌شوند و بیش از هر زمان دیگری در معرض پذیرفتن تفکرات افراطی داعش قرار دارند.

فراموش نکنید اسلام یک فرقه یا نژاد نیست. اسلام یک مذهب فراگیر در مناطق وسیعی از جهان است. افراد مذهبی هرکس با هر دین و رنگ پوست را به خود جذب می‌کنند. ما نباید روی مسلمانان برچسب "مظنون بودن" بگذاریم. قرار نیست تمام مسلمانان در خاورمیانه تروریست باشند.  آمارهای رسمی نشان می‌دهد چند صد نفر از اعضای داعش اروپایی و آمریکایی هستند به همین دلیل باید انگشت اتهام را از روی مسلمانان برداشت. 

دیلی بیست در پایان نوشت: جلوگیری از اشاعه تفکر افراط گرایی اهمیت بالاتری نسبت به نظارت بر مسلمانان دارد. با این کار ضمن حفظ اتحاد میان مسلمانان و دیگر ادیان – که بیشترین صدمه را به داعش می‌زند – از فریب خوردن زنان و مردان بوسیله تبلیغات داعش جلوگیری می‌شود.

انتهای پیام/ 

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.