سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کرمانشاه؛

ذخیره سازی و انجماد حدود 40 تن گوشت مرغ مازاد در استان کرمانشاه

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه از ذخیره سازی و انجماد حدود 40 تن گوشت مرغ مازاد به صورت لاشه خبر داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛  مهندس شهرام قنبری افزود: ذخیره‌سازی و انجماد گوشت مرغ توسط شرکت پشتیبانی امور دام این سازمان، اتحادیه مرغ گوشتی استان و کشتارگاه‌های صنعتی طیور استان و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان‌ها در حال انجام است.

وی گفت: ذخیره‌سازی مرغ به دلیل جمع آوری مرغ تولیدی، کاهش عرضه در بازار، متعادل کردن عرضه و تقاضا و تعادل قیمت‌ها و جلوگیری از ضرر و زیان مرغداران صورت می گیرد.

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: جهت ذخیره سازی به صورت انجماد، گوشت مرغ به صورت لاشه از مرغداران تحویل گرفته می‌شود.

قنبری با بیان اینکه مرغ گوشتی خریداری شده به قیمت هر کیلوگرم 65هزار ریال به صورت لاشه است، تصریح کرد: بهای مرغ تحویلی به صورت کالا به کالا با دانه‌ ذرت و کنجاله سویای موجود در انبارهای شرکت پشتیبانی امور دام پرداخت می شود.

قنبری با اشاره به نکاتی در خصوص ذخیره‌سازی اصولی مرغ گوشتی در استان افزود: وزن مرغ گوشتی در حد استاندارد تعریف شده به صورت لاشه پرکنده 1.2 تا 1.8  کیلوگرم است.

وی افزود: مرغ گوشتی که به صورت لاشه خریداری شده برای تعادل بازار باید تحویل اتحادیه مرغ گوشتی استان گردد.

انتهای پیام/س



تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.