به گزارش
خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، بسیاری از شکلاتهایی که اخیراً فروخته میشود به هیچ وجه شکلات واقعی نیست. در واقع بیشتر شکلاتهایی که اخیراً فروخته و مصرف میشوند چیزی به جزء شکر، فرآوردههای لبنی و کاکائوی فرآوریشده نیست. علاوه بار این، فواید مهم شکلات تلخ در شکلاتهای شیری وجود ندارد و شاید به این دلیل است که استفاده از شکلاتها ممکن است برای سلامت دندان و دهان مفید نباشد.
اگر به دنبال شکلاتی هستید که تاثیرات بسیار مثبتی بر سلامتی داشته باشد، شکلات تلخ بهترین نوع شکلات است که شما میتوانید استفاده کنید. تحقیقات اخیر نشان داده است که شکلات تلخ که از کاکائوی غیرفرآوریشده درست شده است مزایایی همچون حفاظتاز سلولها و حمایت از بهداشت دهان و دندان دارد.
تحقیقات حاکی ازآن است که کاکائو حاوی عصاره فلاونوئید است که برای سلامت عمومی دهان بسیار مناسب است. از طرف دیگر ماده تئوبرومین که یک نوع آلکالوئید است و در کاکائو و چای یافت میشود میتواند اثرات آنتیاکسیدانی فراوانی بر بیماریهای لثه و سایش دندانها داشته باشد. برخی از تحقیقات نشان داده است که این عصارههایی که در شکلات واقعی وجود دارد ممکن است مانند فلوراید برای دندانها مفید باشد.
دلایل زیادی وجود دارد که برتری تئوبرمین، عصاره طبیعی کاکائو را بر فلوراید نشان میدهد. استفاده طولانی از فلوراید ممکن است باعث افزایش اثر مخدر اعصاب شود. مصرف بیش از حد فلوراید ممکن است منجر به زردی دندان شود. علاوه بر این،شکلات نمیتواند امنترین ماده برای سلامت دهان و دندان باشد.
اینها به این معنا نیست که شما باید با سسی از شکلات یا شکلات آبشده دندانهایتان را مسواک بزنید. بلکه خوردن کاکائو غیرفرآوریشده و ارگانیک میتوانید تا حدی سلامتی دندان و لثهتان را تضمین کند.
برای اینکه بتوانید بدون استفاده از فلوراید سلامت دندان و دهان خود را تضمین کنید، مطمئن شوید شوید که خمیر دندانتلن حاوی فلوراید نباشد، آب زیاد بنوشید، از نخ دندان استفاده کنید، ویتامین E مصرف کنید و از شکر پرهیز کنید.
انتهای پیام/