علی حسینی عضو هیات رئیسه شورای ملی زعفران در گفتگو با
خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درخصوص وضعیت تولید زعفران اظهار داشت: تولید زعفران روزهای پایانی خود را در کشور سپری میکند و از طرفی کشاورزان از عملکرد تولید در سال جاری رضایت خاطر داشته اند و گفتنی است در سال گذشته تولید زعفران کشور با کاهش مواجه بوده و امسال به روال عادی خود بازگشته است.
وی افزود: با توجه به بیش از 80 هزار هکتار سطح زیر کشت زعفران نیز باید به طور متوسط در هر هکتار 5 کیلو گرم برداشت داشته باشیم زیرا برداشت کمتر از این میزان نشان دهنده ضعف مدیریت مزارع و آموزش است که وزارت جهاد کشاورزی باید آن را پیگیری کند زیرا کاهش برداشت موجب به هدر رفتن منابع آب و نیروی انسانی خواهد شد.
حسینی در ادامه گفت: سال گذشته حدود 210 تن زعفران در کشور تولید شده که در سال جاری پروسه کشاورزان بیش از 300 تن زعفران در کشور تولید شده اما تاکنون وزارت جهاد میزان برداشت محصول را اعلام نکرده است.
وی با اشاره به قیمت زعفران بیان کرد: قیمت زعفران نسبت به مدت مشابه سال گذشته با افزایش 30 درصدی همراه بوده و از طرفی باید گفت که در حال حاضر هر کیلو زعفران بر اساس کیفیت آن بین 4 میلیون و 500 الی 5 میلیون و 500 تومان بوده در حالی که در سال گذشته قیمت محصول بین سه میلیون و 500 الی 4 میلیون و 500 تومان در همین فصل بوده است.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان
اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/