سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

برگزاری کارگاه‌های آموزشی ازدواج در ۲۸ دانشگاه علوم پزشکی

رئیس اداره سلامت جوانان معاونت بهداشت وزارت بهداشت از برگزاری کارگاه‌های آموزشی ازدواج سالم در ۲۸ دانشگاه کشور خبر داد.

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گلایول اردلان رئیس اداره سلامت جوانان معاونت بهداشت وزارت بهداشت با اعلام این خبر افزود: دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس اقدام به برگزاری سلسله نشست‌ها وکارگاه‌های آموزشی به منظورتربیت مربی و آموزش جوانان، با رویکردهای آشنایی با فلسفه ازدواج، آشنایی با معیارهای همسر شایسته و راه‌های شناخت همسر، آشنایی با زمان مناسب ازدواج کرده است.

وی افزود: آگاهی از مشکلات پیش روی ازدواج و توانایی برخورد با آنها، آشنایی از مشکلات ازدواج دیرهنگام و مجرد ماندن، فواید تشکیل خانواده، آگاهی از تامین نیازهای عاطفی، رشد معنویت ،پیشگیری از رفتارهای پرخطر، بقاء نسل، شکوفایی استعدادها، ایجاد آرامش، فلسفه و اهمیت جایگاه ازدواج در اسلام از دیگر موضوعات این کارگاه ها بود.

اردلان اضافه کرد: اهداف وضرورت‌های ازدواج از نگاه دین، آگاهی از اصل کفویت و آگاهی از اهمیت حمایت خانواده‌ها در ۲۸ دانشگاه علوم پزشکی کشور برگزار شده است.

وی یادآور شد: ازدواج از فرآیندهای بسیار با اهمیت در تمام ادیان، به خصوص دین مبین اسلام محسوب می‌شود. مقوله جفت بودن و زوج بودن در تمام پدیده‌های آفرینش وجود دارد. در ازدواج، زوجین می‌پذیرند که در قبال زندگی خانوادگی مشترک تعهداتی را بپذیرند.

رئیس اداره سلامت جوانان معاونت بهداشت وزارت بهداشت بیان کرد: همه مکاتب و ادیان الهی به ویژه دین مبین اسلام، ازدواج و تشکیل خانواده را توصیه کرده‌اند. ازدواج به زن و مرد آرامش می‌بخشد و آنان را از انحراف و رفتارهای جنسی پرخطر و غیر اخلاقی باز می‌دارد. ولی برای یک ازدواج موفق، آمادگی زیستی، روانی، مادی و اجتماعی لازم است.

اردلان عنوان کرد: انتخاب همسر از مهمترین تصمیمات فرد در زندگی است، زیرا می‌تواند آینده فرد را رقم بزند. تشکیل خانواده سالم، متعادل و پایدار مانند هر امر مهم دیگری به تفکر منطقی و تلاش و کوشش نیازمند است. جوان باید بر اساس معیارهای اصولی و  منطقی همسر آینده خود را شناسایی و انتخاب کند و آنگاه به انجام پیوند زناشویی اقدام کند.

رئیس اداره سلامت جوانان وزارت بهداشت افزود: به صورت کلی اصالت خانوادگی به عنوان اساسی‌ترین معیار انتخاب همسر شناخته می‌شود. ایمان، اخلاق نیکو و روان سالم  و تناسب زوجین در ویژگی‌های ظاهری، سنی، تحصیلی، فرهنگی، تربیتی و اعتقادی از موارد اساسی در انتخاب همسر است.

اردلان همچنین از برگزاری جلسات مشترک در این خصوص با دفتر نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه‌ها، معاونت فرهنگی دانشجویی، سازمان‌های ذینفع بیرونی ودرونی، استانداری، دفتر تبلیغات اسلامی خبر داد.

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.