به گزارش حوزه دولت
گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، اسحاق جهانگیری در این جلسه با اشاره به تدوین یازده برنامه ملی برای اجرای سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی، گفت: این یازده برنامه ملی در حقیقت قرار است مهمترین مسائل و تنگناهای اصلی کشور را مرتفع کند و دولت نیز بنا دارد با پرداختن به این موضوعات، راه های توسعه کشور را هموار سازد.
معاون اول رییس جمهور افزود: این یازده برنامه که محوری ترین مسائل کشور هستند، باید در قالب برنامه ششم توسعه نیز نمود پیدا کنند.
معاون اول رییس جمهور با تاکید براینکه عدالت محوری، مردمی کردن و دانش بنیان بودن اقتصاد از ویژگیهای اصلی اقتصاد مقاومتی است، خاطرنشان کرد: اقتصاد مقاومتی رویکردی جدید به اقتصاد است و لازم است با کنار گذاشتن رویکردهای سنتی به دنبال تحقق اقتصاد مقاومتی باشیم.
در این جلسه که وزرای نفت، فرهنگ و ارشاد اسلامی، ارتباطات و فناوری اطلاعات، جهاد کشاورزی، نیرو، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، راه و شهرسازی، صنعت، معدن و تجارت، رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور، رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، معاون علمی و فناوری رییس جمهور، معاون رییس جمهور در امور مجلس، رییس کل بانک مرکزی، معاون رییس جمهور در امور اجرایی، دبیر هیات دولت و رییس هیات عامل صندوق توسعه ی ملی نیز حضور داشتند، گزارشی از بررسیها و جمع بندیهای نهایی در خصوص برنامههای یازدگانه ملی اقتصاد مقاومتی ارائه شد و هر یک از اعضا نظرات و دیدگاه های خود را در این خصوص بیان کردند.
در ادامه این نشست پس از بحث و تبادل نظر در خصوص راهکارهای اجرای اقتصاد مقاومتی، نماینده سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور گزارشی از ساختار سازمانی و نیز آیین نامه برگزاری جلسات کمیسیون تخصصی ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی شامل ترکیب اعضاء، نحوه طرح موضوعات و نظام تصمیم گیری حاکم بر کمیسیون ارائه کرد.
انتهای پیام/