به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان ، محققان این مرکز علمی با بررسی هزار و 301 مقاله و 61 آزمون نشان دادهاند که گردو با داشتن چربیهای اشباع، فیبر رژیم غذایی و پروتئین پتانسیل بالایی را برای کاهش کلسترول بد، فشار خون دیاستولیک و التهاب داشته و خطر بیماریهای قلبی و عروقی را نیز کاهش میدهد.
گردو به تنهایی میتواند کلسترول تام، تری گلیسیرید و LDL یا همان کلسترول بد را کاهش دهد. علاوه بر این گردو تنها آجیلی است که از میزان چشمگیری آلفا لینولنیک اسید _گونه گیاهی امگا 3 برخوردار است.
بنابراین مصرف روزانه دو الی سه اونس چیزی معادل 60 گرم گردو میتواند به طور چشمگیری سلامت کلی بدن و به ویژه قلب را تأمین کند.
نتایج این پژوهش در مجله "American Journal of Clinical Nutrition" منتشر شده است.
منبع: ایسنا
برای آگاهی از آخرين اخبار و پيوستن به کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران جوان
اينجا را کليک کنيد.
انتهای پیام/