سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ژاپن یکی از شرکای اصلی ایران در توسعه صنعت آب و فاضلاب

قائم مقام وزیر نیرو با اشاره به اینکه ایران در عرصه صنعت آب و فاضلاب مسیر توسعه را در پیش گرفته است، گفت: بنابراین بعد از لغو تحریم‌ها علاوه بر ژاپن کشورهای زیادی علاقمند همکاری با ایران هستند.

به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، ستار محمودی قائم مقام وزیر نیرو با اشاره به اینکه ایران در عرصه علم و فناوری و دانش در صنعت فاضلاب به مرحله توسعه رسیده است افزود: شرکت آب و فاضلاب گام‌های اساسی را در زمینه آموزش برداشته تا بتواند معلومات و تجربیات مورد نظر خود را که قابلیت انتقال دارند در اختیار شرکت‌های خارجی قرار دهد .

وی تصریح کرد: امروز ساختار آب و فاضلاب یک ساختار کارآمد است افرادی که در این عرصه فعالیت می‌کنند توانسته‌اند دوره‌های آموزشی پیشرفته را طی نمایند بنابراین دانش در یک کشور خلاصه نمی‌شود بلکه دولت‌ها و مسئولان با ایجاد تعامل بین کشورهای منطقه و همسایه عرصه را برای رسیدن به اهداف توسعه خود فراهم می‌سازد.

محمودی تأکید کرد: در منطقه خاورمیانه شریک اصلی ما در انتقال تجربه و مسائل آوزش کشور ژاپن است که بر اساس دانش تأثیرگذاری و شفافیت در ارتباطات با ایران همکاری دو سویه داشته باشد.

قائم مقام وزیر نیرو تأکید کرد: ما ژاپن را شریک اصلی خود به حساب می‌آوریم که علاقمندیم که مجموع همکاری خود را با این کشور توسعه دهیم ما در گذشته ارتباطات زیادی با کشورهای مختلف داشتیم امروز با لغو تحریم‌ها کشورهای زیادی علاقمند به همکاری با ایران هستند که این کشورها یکی از رقبای اصلی ژاپن به حساب می‌آیند.

محمودی افزود: نظم و دقت در آموزش و مجموعه امکاناتی که در انتقال دانش بکار گرفته می‌شود یکی از موضوعات کلیدی در جهت رسیدن به اهداف عالی است.

وی ادامه داد: گام‌های مشترکی را برای همکاری با ژاپن برداشته‌ایم و این ایده و فکر از گذشته رشد پیدا کرده و امیدواریم توسعه پیدا کند.

قائم مقام وزیر نیرو افزود: در ایران چالش‌ها و قوت‌های زیادی در صنعت فاضلاب داریم مثل کشورهای دیگر اما یکی از ویژگی‌های منحصر به فردی که ایران نسبت به سایر کشورها دارد نیروی انسانی تحول یافته است و انگیزه‌مند است و حاضر نیست با انگیزه و معرفی خود جایگاه خود را تغییر دهند.

محمودی تأکید کرد: نگاه به آینده این است که در قسمت داخلی بایستی سازمان‌دهی را با توجه به تجربیات گذشته بهینه‌سازی کنیم و موضوعاتی که هم اکنون صنعت آب و فاضلاب کشور در زمینه مدیریت هوشمند شبکه به آن نیاز دارد اندازه‌گیری به روز و شیوه فرهنگی مدیریت مصرف، قابلیت‌ها و شیوه‌هایی است که با انتقال دانش کشور ژاپن محقق می‌شود همچنین برنامه‌ای ‌را برای مقاوم‌سازی شبکه آب و فاضلاب برای مقابله با زلزله در دستور کار خود قرار دهیم.

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.