به گزارش خبرنگار
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج، معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد در آیین نمادین برپایی این نمایشگاه در دبستان دخترانه شاهد یاسوج هدف از چنین اقدامی را ترویج غذاهای سنتی سالم در خانواده ها و فرهنگ سازی در مورد اهمیت مصرف صبحانه اعلام کرد.
مسعود قبادی افزود: در این نمایشگاه ها دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد به کمک خانواده های خود غذاهای سالم را معرفی کردند.
وی بیان کرد: هر دانش آموز غذاهای تهیه شده خود را به صورت کامل در این نمایشگاه معرفی کرد.
قبادی اظهار کرد: تهیه غذاهای محلی، بومی و سنتی و چهار گروه غذای اصلی از ویژگی های مهم این نمایشگاه ها بود.
وی عنوان کرد: آش دوغ، آش کارده، ماش برنج، نان محلی، نان بلوط و گرده محلی از غذاهای سنتی سالم کهگیلویه و بویراحمد در این نمایشگاه بود.
بیش از 148 هزار دانش آموز پسر و دختر مقاطع ابتدایی و متوسطه اول و دوم در کهگیلویه و بویراحمد مشغول به تحصیل هستند.
انتهای پیام/گ