سایر زبان ها

صفحه نخست

انتخابات

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اراک؛

رتبه مناسب دانشگاه علوم پزشکی اراک در کشور

وزیر بهداشت در کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان مرکزی گفت: دانشگاه علوم پزشکی اراک در کشور از نظر کسب رتبه های دانشگاهی وضعیت خوبی دارد .

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک ،دکتر سید حسن قاضی زاده هاشمی در کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان مرکزی، افزود: وضعیت کلی حوزه سلامت استان مرکزی از نظر نیروی انسانی و تجهیزات مناسب نیست، هرچند این استان با استان‌های دیگر کشور فاصله زیادی ندارد، اما باید تلاش شود تا کمبودهای موجود برطرف شود.

وی  ضمن اشاره به کمبود تخت در مرکز آموزشی درمانی آیت الله خوانساری، بیان کرد: با توجه به اینکه این مرکز بیماران استان های همجوار را نیز تحت پوشش دارد، طرح توسعه آن که با کمک خیرین در حال ساخت است، باید در سریع‌ترین زمان ممکن به اتمام برسد.

وزیر بهداشت  در ادامه عنوان داشت: مرکز آموزشی درمانی حضرت ولی عصر(عج) اراک نیز یکی از پروژه‌های زمانبر در حوزه بهداشت و درمان به شمار می‌رود که مدیریت استان، پیمانکار پروژه و دیگر مسئولان متعهد شده‌اند این پروژه را هر چه زودتر به بهره‌برداری برسانند.

به گفته دکتر هاشمی توسعه و تجهیز فضای فیزیکی مرکز آموزشی درمانی امیرکبیر و بخش کودکان این مرکز نیز باید در دستور کار دانشگاه قرار گیرد.

وی ادامه داد: نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی نیز باید تلاش کنند در بودجه سال 95 اعتبارات ویژه‌ای را برای اتمام پروژه‌های حوزه سلامت موجود در استان تصویب کنند.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: هیچ کس نباید بدون مطالعه شیوع بیماری سرطان را به صنایع و آلایندگی آنها نسبت دهد، زیرا صنایع موجب توسعه و اشتغال‌زائی در هر منطقه‌ای می‌شوند.

دکتر هاشمی افزود: برای ایجاد اطمینان در مردم ایجاد مرکز تحقیقاتی مجهز برای پالایش آلودگی هوا مورد نیاز می باشد و هر جا مخاطره‌ای وجود داشت باید مردم به صورت شفاف را در جریان قرار بدهیم.

وی اظهار کرد: میزان ابتلا به سرطان در ایران بسیار پایین‌تر از دیگر کشورهای مشابه است، اما این مهم به این معنا نیست که آسوده باشیم، بلکه باید با توجه به حرکت به سوی سالمندی زنگ خطر سرطان را در کشور به صدا در آوریم.

وزیر بهداشت بیان داشت: متأسفانه راهنمای بالینی و نظام ارجاع به خوبی در کشور شکل نگرفته است که نیازمند اصلاح زیرساخت‌ها برای بهبود این وضعیت هستیم.

 هاشمی  در پایان خاطرنشان کرد: تاکنون بیش از 10 میلیون نفر که فاقد پوشش بیمه‌ای بودند، تحت خدمات بهداشتی و درمانی قرار گرفته‌اند.

 استاندار استان مرکزی با بیان اینکه در کشور می توان میزان موفقیت برنامه تحول نظام سلامت را به خوبی مشاهده کرد، افزود: در استان مرکزی رضایت عمومی مردم از اجرای این طرح افزایش چشمگیری یافته است.

استاندار استان مرکزی هم با بیان اینکه در کشور می توان میزان موفقیت برنامه تحول نظام سلامت را به خوبی مشاهده کرد،گفت: در استان مرکزی رضایت عمومی مردم از اجرای این طرح افزایش چشمگیری یافته است.

محمود زمانی قمی در کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان مرکزی به اثرات مثبت اجرای برنامه تحول نظام سلامت اشاره کرد و افزود: در راستای اجرای این برنامه بسیاری از بیمارستان های استان مرمت و بازسازی شدند و بخش زیادی از بدهی بیش از ۱۵۰ میلیارد تومانی دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز پرداخت شده است.

وی اظهار داشت: در استان مرکزی ۲ هزار و ۳۵۴ تخت مصوب و ۲۰ بیمارستان داریم که ۳ بیمارستان آن متعلق به سازمان تامین اجتماعی است و ضریب اشغال بیمارستان های استان با توجه به اجرای برنامه تحول نظام سلامت، افزایش داشته که نشان از استقبال مردم از این خدمات بوده است.

استاندار استان مرکزی در خصوص نیازهای استان مرکزی در حوزه بهداشت و درمان، گفت: تکمیل مراکز آموزشی درمانی امیرکبیر و طالقانی اراک و ارایه مجوز و تأمین اعتبار به منظور احداث بیمارستان یک هزار تختی در مرکز استان مورد نیاز است و ما در استانداری نیز در خصوص تأمین زمین و تغییر کاربری ها، همکاری خواهیم کرد.

زمانی قمی در پایان عنوان کرد: تأمین اعتبار جهت تسریع در تکمیل مراکز آموزشی درمانی حضرت ولی عصر(عج) و آیت الله خوانساری، صدور مجوز و تأمین نیرو برای شبکه بهداشت خنداب و فراهان، تأمین آمبولانس برای پایگاه های اورژانس و بیمارستان ها، صدور مجوز برای مرکز تصویربرداری با مشارکت بخش خصوصی و ایجاد بخش آنژیو گرافی در بیمارستان مدرس ساوه از عمده ترین مطالبات و نیازهای ما در استان مرکزی است./ 

انتهای پیام/س
برچسب ها: اراک ، سلامت ، امنیت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.