سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مشهد؛

نظارت مستمر دامپزشکی خراسان رضوی بر فرآورده‌های خام دامی

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی خراسان رضوی از نظارت مستمر این سازمان بر تمام مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی خبر داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد؛ جعفر عطارباشی‌مقدم گفت: دامپزشکی خراسان رضوی بر اساس رسالت سازمانی خود مبنی بر پیشگیری از بیماری‌های مشترک بین انسان و حیوان و نیز نظارت بر سلامت فرآورده‌های خام دامی مورد استفاده در سبد غذایی خانوار، نظارتی همه جانبه از مزرعه تولیدات دامی تا سفره خانوار بر تمام مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی دارد.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی خراسان رضوی همچنین از تولید 83 میلیون کیلوگرم گوشت مرغ در استان از ابتدای امسال خبر داد.

وی افزود: در هفت ماهه نخست امسال، کارشناسان دامپزشکی مستقر در این واحدهای تولیدی از ورود 342 هزار کیلوگرم گوشت حاصل از طیور که غیرقابل مصرف بوده جلوگیری و نسبت به معدوم کردن این مقدار، اقدام لازم را انجام داده‌اند.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی خراسان رضوی طیور کشتار شده در کشتارگاه‌های استان را در مدت یاد شده بیش از 44 میلیون قطعه عنوان کرد و گفت: تمامی 15 کشتارگاه طیور استان، صنعتی بوده و دامپزشکان و دیگر رده‌های دامپزشکی به عنوان تیم نظارت فنی- بهداشتی بر مراحل مختلف استحصال گوشت طیور، از ذبح تا بسته‌بندی آن نظارت کامل و همه جانبه را دارند.

عطارباشی با اشاره به اینکه فرآورده‌های خام دامی باید از مراکز مجاز سطح شهر تهیه کردند، گفت: در هنگام خرید این محصولات، باید دقت شود بر روی بسته‌بندی، نوع محصول، تاریخ تولید و تاریخ انقضا درج شده باشد.

وی از تمام شهروندان خواست نسبت به نظارت همگانی بر بهداشت عمومی توجه داشته باشند و در صورت مشاهده موارد تخلف در مراکز تهیه، تولید و عرضه فرآورده‌های خام دامی، مراتب را در مشهد، با شماره تلفن‌های 37250025 و 72500353 (شبکه دامپزشکی مشهد) اطلاع دهند.

انتهای پیام/ی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.